Férfi NBI Futsal

Revans a cél

Férfi futsalosaink a múlt héten ugyan vereséget szenvedtek, de a BL csoportkörös, regnáló magyar bajnok Haladás ellen egyáltalán nem vallottak szégyent. Az első félidőben még döntetlenre álltunk, aztán sajnos kijött a felek közti, tudásbeli különbség és végül megérdemelt sikert arattak a szombathelyiek.

Érvényesült a papírforma.
Forrás: Haladás VSE

Következő ellenfelünk a tabella 6. helyén álló Aramis együttese lesz. A budaörsiekkel egyszer már megmérkőztünk az idény során. Akkor a rossz kezdés miatt már hamar eldőlt a sorsunk, annak ellenére is, hogy a találkozó vége fele egyre jobban játszottunk. 

Az Aramis elleni első mérkőzésünk összefoglalója

A Fradi licencét kutyafuttában átvevő alakulat eddig öt győzelemmel és négy vereséggel áll. Ebben az öt sikerben benne van a Veszprém elleni skalp is, ami igencsak impozáns, de mind a Kistarcsa, mind a Nyírgyulaj komoly nehézségeket okozott a budaörsieknek. Ennek fényében igazi nyíltsisakos mérkőzésre lehet számítani.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS a mai mérkőzésről

A mérkőzés október 29-én pénteken, 20:30-as kezdéssel kerül megrendezésre, a helyszín pedig a Vasas-Sterbinszky Amália Sportcsarnok lesz.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!