Férfi NBI Férfi NBII Futsal

Hosszabbítottunk a feljutást elérő Németh Péterrel!

Mint ismert, férfi futsalcsapatunk története során másodjára is feljutott az élvonalba, miután két fordulóval az évad vége előtt már biztosan megnyerte az NB II. Nyugati csoportját. A pénteki, hazai bajnokavatás előtt jutott még más örömhírből is csapatunk háza táján, ugyanis vezetőedzőnk és a vezetőség megállapodását követően hivatalossá vált, hogy Németh Péter lesz a trénerünk az NB I. 2024/25-ös kiírásában.

A tavaly nyáron érkező mester hamar felvette a ritmust jubiláló futsal szakosztályunk férfi csapatánál, a szezon eleje óta vállalt célkitűzést szem előtt tartva haladt a bajnoki cím felé fiatalos alakulatunkkal. A mester személyisége és szellemisége áthatotta a fiúkat, mindenki egy emberként küzdött a csapat sikerességének érdekében az egész évad során. Az eredményességre nem volt panasz és még meglepetést is tudtunk okozni, például az NB I-es Újpesttel vívott Magyar Kupa nyolcaddöntőben, ahol ádáz harc végén maradtunk alul 4–5 arányban.

Az edzések látogatottsága és az öltözőben uralkodó atmoszféra egyértelműen rámutatott, ennek az alakulatnak helye van az NB I-ben. A szezon menetéről már beszámoltunk ITT, így ezúttal már csak bátorítani akarunk minden kedves barátot, szimpatizánst, érdeklődőt, hogy jöjjön ki és élje át velünk a feljutás mámorát, a bajnoki cím örömét.

Szerződését meghosszabbító vezetőedzőnk így értékelte az évadot: „Nagyon sokat dolgoztunk a feljutásért! Rengeteg edzés, videózás, taktikai megbeszélés van a hátunk mögött. Szerencsés vagyok, mert olyan srácok alkotják a keretet, akik mindent megtettek azért, hogy ősztől magasabb osztályban versenyezhessünk. Nagyon büszke vagyok rájuk!”

Németh Péter a jövővel kapcsolatban is ambíciózusan fogalmazott: „Reális tervekkel és célokkal vágunk neki az NB I-nek, ennek fényében próbáljuk a jelenlegi csapatunkat megtartani és olyan játékosokat igazolni, akik beleillenek a koncepciónkba és segítségünkre lehetnek a jövőben!”

Ne feledjétek, pénteken 20:45-től hazai bajnokavatás és ünnep lesz a Dr. Koltai Jenő Sportközptontban a Nagykanizsa elleni bajnoki során, ahol biztosak lehetünk abban, hogy a biztos aranyérem ellenére sem fogják lazára venni fiaink a formát.

Köszönjük mester az egész éves munkáját, hasonlóan sikeres folytatást kívánunk a TFSE kispadján!

Fotó: Borhi Mihály