Tagnyilvántartó rendszer

Tájékoztatás tagdíjak és tanfolyami díjak befizetéséről

A TFSE Küldöttgyűlése 2020. évtől tagdíjakat és a szakosztályok által szedhető tanfolyami díjakat határozott meg. A tagdíj minden tag részére kötelező, összege 5.000 Ft/félév, esedékessége szeptember 15. (az új tagdíjnyilvántartó rendszer bevezetése miatt ez 2020-ban október 15.) és március 15. napja. A tanfolyami díjak melyeket az egyes szakosztályok opcionálisan állapítanak meg havi rendszerességgel fizetendők.

A TFSE 2020. évtől bevezetett tagnyilvántartása a https://egyesuletonline.hu/login/tfse oldalon érhető el, ahol jelenlegi tagjainkat a TFSE iroda a szakosztályoktól kapott információk alapján felvezette, az új tagok részére már a felületen biztosított a jelentkezés.

A tagdíjak és a tanfolyami díjak befizetésére bankkártyával és átutalással is lehetőség van. Elsősorban ezen készpénzkímélő fizetési módokat támogatjuk, de – pénztárunk nyitvatartási idejében – lehetőséget biztosítunk készpénzes befizetésre is. A TFSE edzőinél, szakosztályvezetőinél a továbbiakban nincs lehetőség tagdíjak és tanfolyami díjak befizetésére.

A fizetési lehetőségek összefoglalva az alábbiak:

  1. Bankkártyával az egyesület online tagdíjnyilvántartó rendszerében (belépési felület: https://egyesuletonline.hu/login/tfse), Simple Pay fizetéssel.
  2. Átutalással a TFSE OTP Banknál vezetett 11712004-22461410 számú bankszámlaszámlájára. Az átutalásnál a közleményben szükséges feltüntetni a sportoló nevét, szakosztályát és az átutalás jogcímét.
  3. Készpénzben a TFSE Irodájában (Testnevelési Egyetem, K2 épület II. emelet, 1123 Budapest, Alkotás u. 44.).  Pénztár nyitvatartási időpontok: kedd 13:00 – 16:30, szerda 8:30 – 16:30, csütörtök 8:30 – 12:00.

A online tag és tagnyilvántartó rendszerünk használatával kapcsolatosan összeállított tájékoztatót a szakosztályokon keresztül juttatjuk el tagjaink részére, reméljük, hogy ez az új, korszerű megoldás mindenki tetszését elnyeri.

Egyesületünk tagnyilvántartó rendszerét az alábbi linken érhetitek el.

Tájékoztató a tagnyilvántartó rendszer használatáról elérhető ITT!

Egyesületi online csatlakozáshoz az alábbi oldalra kattintsanak: https://egyesuletonline.hu/regisztracio/tfse

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!