BLSZ I Labdarúgás

A sereghajtó otthonában folytatjuk!

Labdarúgócsapatunk az utolsó pozíciót elfoglaló Pestszentimre otthonába látogat szombaton délután. A legutóbbi fordulóban fontos 3 pontot bezsebelő TFSE ezúttal is a győzelemért száll harcba, nem lesz ugyanakkor könnyű dolga a mieinknek a XVIII. kerületben.

Kiesés elől menekül a Pestszentimre, mely messze a legkevesebb szerzett gólt jegyezte a 2023/24-es kiírásban eddig. A 25 meccsen 18 találatig jutó, hozzánk hasonlóan kék-fehér címerrel rendelkező alakulat hosszú ideje először szerzett pontot a legutóbbi fordulóban, miután 1–1-re zárt a tabellán szintén hátul elhelyezkedő XII. kerület ellen. Az egymás elleni meccsünkön tavaly októberben 3–0-ra nyertünk Csordás, Szabó és Berndt góljaival.

4 alakulat menekül a kiesés elől, közülük a 15. helyezett Szent Istvánt pont a múlt héten tudtuk legyőzni 1–0-ra itthon. Az indulatokkal teli mérkőzésen 8 lap is villant és legnagyobb bánatunkra vezetőedzőnket is pirossal sújtotta Kiss játékvezető. Ebben a fordulóban sikerünk esetén tovább stabilizálhatjuk helyünket a legjobb 10 között, ehhez viszont győzelemre lesz szükségünk a 3 pontra nagy erőkkel pályázó Pestszentimre ellen.

BLSZ I. – 26. forduló
Pestszentimrei SK – TFSE-11Teamsport
2024.04.27. 16:00 – Pestszentimrei SK Sporttelep

Hajrá srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály