BLSZ I Labdarúgás

Győzelmünkkel a 9. helyre léptünk!

Labdarúgócsapatunk a kiesés elől menekülő Szent Istvánt fogadta péntek este hazai környezetben. Fiaink a legutóbbi két fordulóban az 1., illetve a 2. helyezettel néztek farkasszemet, ezúttal viszont „verhető” alakulattal néztek farkasszemet és éltek is a lehetőséggel.

Ősszel a véghajrában fordítva tudtunk 1–2 arányú idegenbeli sikert aratni a SZISE otthonában és most is számíthattunk arra, hogy gólerős formában érkeznek a zöldek, 2024-ben eddig minden mérkőzésükön betaláltak.

Nem hozott gólt az összecsapás első 30 perce, holott mindkét fél előtt adódtak lehetőségek. A félidei véghajrára fordulva a télen érkező Behovits Máté volt eredményes, aki első gólját szerezte a TFSE színeiben. Félidőben: 1–0.

Indulatokkal teli második játékrész következett, összesen 8 alkalommal osztott ki lapot Kiss Gergő játékvezető. További gól ugyan nem született, de végig ment az adok-kapok és a meccs végén kiállították vezetőedzőnket, illetve az utolsó másodpercekben a vendégek csereként beálló játékosát, Mokhtar Ismailt is. A bátran küzdő SZISE nem tudott túljárni rutinos hálóőrünk, az NB I-et is megjáró Hegedüs Lajos eszén, így a mi nevünk mellé került az értékes három pont.

BLSZ I. – 25. forduló
TFSE-11Teamsport – Szent István SE
1–0 (1–0)
Gólszerző: Behovits

Sikerünk értelmében előre tudtunk lépni egy helyezést és a 9. helyről várjuk a folytatást. Ezen a hétvégén idegenben lépünk pályára az utolsó helyezett (16.) Pestszentimre ellen, majd a 10. Csepel UFC, a 6. Szabadkikötő, a 14. helyezett Gázgyár és a 4. helyezett Budafok II. következik.

Szép volt fiúk, hajrá TFSE!

Tabella: MLSZ adatbank