BLSZ I Labdarúgás

Nincs más hátra, csak előre!

BLSZ I-es labdarúgóink újabb győzelmének és a riválisok bukdácsolásának hála ismét előrébb léptek a tabellán!

Legutóbb hazai porondon sikerült fölülmúlni a SZISE alakulatát a srácoknak, most idegenben jött össze a győzelem. Hiába volt a sereghajtó Pestszentimre az ellenfél, nagy harc árán tudták a mieink elorozni a 3 pontot, cserébe, aki kilátogatott, egy izgalmas és sok gólos meccset láthattak.

Az első félidőben Csernák duplája révén gyorsan elléptünk 0-2-re, de a hazaiak szépítettek a félidő vége előtt. Viszont a folytatásban kiszakadt a gólzsák, előbb Kiri talált be és növelte az előnyünket, majd Borgulya is beköszönt. Így is maradt a végére izgalom, a 64. és a 70. percben is gólt szerzett a Pestszentimre, de szerencsénkre nem maradt több szufla, amivel kiegyenlíthettek volna, így a végeredmény 3-4 lett a TFSE javára!

BLSZ I. – 26. forduló
Pestszentimrei SK – TFSE-11Teamsport 3-4 (1-2)
Gólszerzők: Csernák (2), Kiri, Borgulya, illetve Szarvas, Győrfi, Kis

Az újabb diadalnak, valamint a korábban előttünk állók rossz eredményeinek hála a 8. helyre léptünk elő a tabellán! Azonban nem szabad belekényelmesedni a jó eredménybe, ugyanis a következő kihívónk az éppen a sarkunkban loholó Csepel UFC lesz.

Utoljára a Gázgyár ellen értek el sikert, azóta 3 meccsen szenvedtek vereséget, míg olybá tűnik, hogy mi kezdjük elkapni a fonalat. Legutóbb 0-5-ös győzelmet arattunk ellenük Csepelen, és most hazai pályán fogadjuk őket, reményeink szerint hasonlóan szép véget ér az a találkozó is péntek este!

BLSZ I. – 27. forduló
TFSE-11Teamsport – Csepel UFC
2024.05.03. 19:30 – Dr. Koltai Jenő Sportközpont

Hajrá srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály
Forrás: MLSZ