BLSZ I Labdarúgás

Döntetlen a Csepel ellen, utolsó hazainkra készülünk!

BLSZ I-es labdarúgóink 2-2-es döntetlent játszottak a Csepel UFC-vel itthon és a következő bajnokijukat szintén hazai porondon játszhatják, ám ez lesz az utolsó ebben idényben!

Kovács Gábor együttese a bajnokság 27. fordulójában a Csepel UFC-vel csapott össze. A találkozó eleinte tapogatózós játékkal indult, ennek eredményeképpen nem is született gól az első félidőben, cserébe a folytatásban nem maradtak adósak a csapatok a találatokkal.

Nem is kellett sokat várni az első gólunkra, Suskó az 52. percben értékesített egy büntetőt, majd ráadásnak Lőrincz Dávid duplázta meg az előnyünket alig 3 perc elteltével. Sajnos azonban 1 óra játékot követően szépítettek a vendégek, majd egy szerencsétlen akció végén Radó öngóljával egyenlítettek és így pontot tudtak rabolni.

BLSZ I. – 27. forduló
TFSE-11Teamsport – Csepel UFC 2-2 (0-0)
Gólszerzők: Suskó, Lőrincz, Radó (ÖG) illetve Horváth

Már csak 3 bajnoki van vissza ebből a kiírásból és a fiúk most pénteknek lépnek utoljára pályára a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban. Ellenfelük a jelenleg 5. helyen álló Szabadkikötő Sport kft. lesz, akivel korábban meggyűlt a bajuk.

Novemberben a két fél első összecsapása 4-1-es Szabadkikötő sikerrel ért véget. Ellenfelünk azóta is komoly erőt képvisel, ez az eredményeiken is látszik. Az elmúlt 3 meccsüket zsinórban megnyerték, de mi sem panaszkodhatunk, ugyanezen távlatban 2 győzelem és a fent említett döntetlen szerepel a nevünk mellett. Reméljük, hogy ezúttal nekünk kedvez majd a szerencse!

BLSZ I. – 28. forduló
TFSE-11Teamsport – Szabadkikötő Sport kft.
2024.05.10. 19:30 – Dr. Koltai Jenő Sportközpont

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ