Röplabda U11 U13 U15

Kalocsai UP – Fantasztikus eredmények!

Kalocsai utánpótlásunk U11-es csapata lehengerlő teljesítményt nyújtott Balatonfüreden, míg az U13 és U15-ös csapat tagjai beverekedték magukat a legjobb 8 közé a Diákolimpián!

Kezdjük a legifjabbakkal, akik Rezák-Szabó Anna kíséretében Balatonfüredre utaztak eltángálni 3 ellenfelet. A napot a Nyirád-Dabronc Piros csapatával indították, itt még akadozott a játék, de így is sikerült legyőzniük őket.

Szünet nélkül folytatták az Emericusszal, akinek már kevesebb beleszólása volt a történésekbe, végül pedig MTE 1904 ellen zártak és ők sem jártak jobban, mint az előző két kihívó! A kishölgyek végül egy jól megérdemelt fagyizással fejezték be a napot a Balatonparton!

Valamivel korábban az U13 és U15-ös gárda tagjainak a Nagyasszonyunk Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium IV. korcsoportban kellett bizonyítaniuk Szegeden. Az országos elődöntőn 4 csapat vett részt

Első ízben a jászberényieket kellett legyőzniük, ezt követően a Tolna-Szeged párharc győztesével csaptak össze. A házigazdával néztek farkasszemet és legnagyobb örömünkre, szettvesztés nélkül diadalmaskodtak a szegediek fölött, így aranyérem került a lányok nyakába! A sikerrel együtt a jogot is kiharcolták, hogy bekerüljenek az ország legjobb 8 együttese méri össze tudását Békéscsabán!

A csapat tagjai: Csefkó Csenge, Ferecz Sára, Gyarmati Lili, Gyarmati Nóra, Kapitány Kiara, Kasi Odett, Koprivanacz Kendra, Kovács Kolett, Madai Menta, Nagy Léna, Nánai Júlia, Répási Blanka, Romsics Roberta, Vancsura Korinna.
Felkészítő edzők: Rezák-Szabó Anna és Kováts Ágnes

Gratulálunk győzelmekhez és sok sikert a döntőben!