Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Felemás eredmények 2.0

Mikor legutóbb ilyen formán közöltük az eredményeket, a lányok győzelemmel a fiúk pedig vereséggel zárták a hétvégét. Most is hasonlóan alakultak a dolgok, csak épp fordítva!

Ujvári Bence együttese hazai pályán fogadta a Lipót Pékséget. Korábban döntetlent játszottak velük, de most hazai pályán, összejött az, ami idegenben nem sikerült. Az összecsapást az ellenfél kezdte jobban és negyedóráig vezettek is, majd a 16. percben fordult a kocka.

Még a félidő előtt sikerült 5 gólos előnyt kiharcolnunk, sőt onnantól kezdve nem is eresztettük el a gyeplőt. Végig vezetve sikerült megnyerni a találkozót, játékosaink közül Majoros Domokos lett a legeredményesebb 7 találattal.

NB II. Észak-Nyugat (A-B) Felsőház
TFSE – Lipót pékség 34:30 (18:13)

Másik ágon a hölgyek Siófokra és sajnos ezúttal nem sikerült fölül kerekedniük rajtuk. Az összevont csoportos szakasz 1. fordulóján itthon 31:27-re nyertek Herbert Krisztiánék, ám ezúttal nem jött össze a győzelem.

A legelső találatot leszámítva végig vezették a találkozót, a mieink pedig az egész bajnokságot tekintve most produkálták az eddigi leggyengébb első félidőt. 19 összecsapás alatt most először nem jutottunk 10 gólig az első félidőben és sajnos a verség miatt visszacsúsztak a 3. helyre, de lesz még esély a javításra!

NB II. Dél-Nyugat (E-F) Felsőház
Siófok KC – TFSE 30:23 (16:9)

Fel a fejjel hölgyek, lesz ez még így se! Az uraknak pedig gratulálunk a győzelemhez!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ