Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Felemás eredmények

NB II-es kéziseink ismét egy napon léptek pályára, de sajnos ezúttal nem sikerült a duplázás. Mindkét együttesünk óriásit harcolt és a lányoknak sikerült kivívni a győzelmet, azonban a fiúknak nem volt szerencséjük.

Herbert Krisztiánék számára nehezen indult a NEKA U21 elleni összecsapás, a vendégek a 4. percre már 3 gólos előny birtokában voltak. Többször is visszakapaszkodtak a mieink, ám a félidőre így sem sikerült egyenlíteni.

De, ami késik nem múlik! Egészen az 53. percig kellett várni, de a hajrában megfordítottuk az állást és átvettük a vezetést. Legnagyobb örömünkre ezzel a NEKA nem tudott mit kezdeni és a végére 2 góllal maradtak alul. Játékosaink közül Leitner Luca lett a legeredményesebb 13 találattal.

NB II. Dél-Nyugat (E-F) Felsőház
TFSE – NEKA U21 28:26 (11:12)

Sajnos az uraknak nem volt ekkora szerencséje, sőt a meccs vége felé haladva a hátráltató tényezők is megsokasodtak. Ujvári Bence padavanjai vállt vállnak vetve sem tudták tartani az állásokat.

Hiába harcoltak ki 2 gólos előnyt a félidőre, az 57. percre kiegyenlített a rivális, majd 2 találattal ellépett. A srácok becsülettel küzdöttek, de végül a Balatonfüred diadalmaskodott. Molnár Kolos lett a mezőny egyik legjobbja 7 góllal.

NB II. Észak-Nyugat (A-B) Felsőház
TFSE – Balatonfüred KA 23:24 (13:11)

Fel a fejjel srácok, lesz ez még így se! A hölgyeknek pedig gratulálunk a győzelemhez!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ