Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Párosan szép az élet!

Női és férfi kéziseink egymás után lépnek pályára itthon szombaton, a hölgyek a NEKA U21-et, az urak a Balatonfüredet fogadják.

Herbert Krisztiánék az előző fordulóban szoros csatát vívtak Nagyatádon, de végül sikerült fölülmúlni házigazdájukat. Következő kihívójuk is hasonló erőt képvisel,4 meccs alatt 2 győzelmet tudhat magáénak, igaz mind a kettőt a sereghajtó SZISE ellen szerezte, majd kikapott a Fraditól és a Csepeltől.

Jelenleg a tabella 6. helyét foglalják el, 3 ponttal lemaradva a Ferencváros mögött. A mieink a dobogó irányába kacsintgatnak, amire még a siófokiak, a csepeliek és a már többször is említett zöld-fehérek is pályáznak. Nem lesz egyszerű menet, de reményeink szerint mellénk szegődik a szerencse!

E-F csoport Felsőház, 4. forduló
TFSE – NEKA U21 (04.27. 11:00)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

Ujvári Bence együttesének valamivel nehezebb dolga lesz, de ismerős ellenféllel csapnak össze. Korábban, az első meccsen 27:27-es döntetlen született a Balatonfüred ellen idegenben, ám most hazai pályán fogadják az éllovast.

Az éllovas eddig csak és kizárólag ellenünk hullajtott pontot, ami a mieink kitartását és küzdeni akarását dicséri. Múlt hétvégén sikerült idegenben legyőzni Alsóörsöt és reményeink szerint ezúttal is győztesen hagyhatják el a pályát!

NB II. Észak-Nyugat (A-B) Felsőház, 5. forduló
TFSE – Alsóörsi SE (04.27. 13:15)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

Sok sikert hölgyek/urak, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKSZ