Férfi NBII Kosárlabda

Idegenben sem bírtunk a Ludovikával, Monoron lesz lehetőség javítani!

NB II-es kosarasainknak túl nagy falatnak bizonyult a Honvéd Ludovika SE idegenben, de ettől még nem dől össze a világ. Három forduló van még vissza és legközelebb Monorra látogatnak a srácok.

Boros Zoltánék nem sokkal a rájátszás vége előtt még tartják 2. helyüket a csoportban a verség ellenére is, igaz a mögöttük lévő TF-BP U23 egyelőre 11 mérkőzést játszott le, míg ők 13-at. Ez a hétvége nem kedvezett a srácoknak, pedig nem indult rosszul a találkozó.

Az első negyedben mindössze 4 pontos előnyt harcoltak ki a hazaiak, ám sajnos a nagyszünetig ezt még 5-tel megtoldották. Legnagyobb bánatunkra nem fogtunk ki jó napot a listavezetővel szemben és folytatásra ez rá is nyomta a bélyeget, végül 21 egységgel maradtunk alul.

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 11. forduló
Honvéd Ludovika SE – TFSE 83-61 (22-18,17-12,25-18,19-13)

Összesen még 3 meccs vár ránk, ebből egyet itthon kettőt pedig idegenben fogunk lejátszani. Csütörtökön ahhoz a Monorhoz látogatunk, akit a rájátszásban, itthon 82-57-re győztünk le márciusban. A hátralévő találkozókon fontos lenne nyernünk, hogy megőrizhessük a 2. helyet.

Közvetlen üldözőnk, a TF-BP U23 kettővel kevesebbszer lépett pályára, azonban olyan ellenfelekkel játszik majd a későbbiekben, akiket egyszer már két vállra fektetett. Reményeink szerint sikerül a maradék mérkőzéseket megnyerni, maradni a dobogó 2. fokán és onnan várni a folytatást.

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 5. forduló
Monori SE – TFSE (05.09. 19:00)
Monor Városi Sportcsarnok

Fel a fejjel és sok sikert srácok!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ