Futsal Heti menetrend Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás Röplabda

Hétvégi mérkőzéseink

Október 22-24.


Férfi Labdarúgás BLSZ II: Férfi labdarúgóink ugyan elvesztették hibátlan mérlegüket, de továbbra is veretlenek. Legutóbb gyaníthatóan rossz napot fogot ki az Elekes csapat, azonban biztosak lehetünk benne, hogy mindent meg fognak tenni továbbra is.
BARCA EH-SZENT ISTVÁN – TFSE
Kezdés: Október 22., péntek: 19:00, ROKK Sporttelep


Férfi Kézilabda NBII-Dél: Férfi kéziseink továbbra is nyeretlenül állnak a bajnokságban. A Györfi János vezette csapat az előző fordulóban megint csak peches találkozón maradt alul, hiszen idén másodszor kapott ki egy góllal. Következő ellenfelünk a tabella középmezőnyéhez tartozó Dabas gárdája lesz, akik két győzelem mellett, két vereséget tudhatnak a magukénak.
TFSE – Dabas KC VSE
Kezdés: Október 24., vasárnap: 15:00, Budapest SOTE


Női Kosárlabda NBI/A: Magyar Bianka tanítványai a múlt héten megszerezték első győzelmüket a PINKK ellen. Következő ellenfelünk a DVTK lesz, amely csapat a legutóbbi fordulóban nagy meglepetésre vereséget szenvedett a BEAC-tól. Nehéz összecsapásnak ígérkezik, de a BEAC példájából kiindulva van esély a meglepetésre. A mérkőzés érdekessége, hogy a frissen átadott DVTK arénában léphetünk parkettre.
DVTK – TFSE-MTK
Október 24., vasárnap: 17:30, Miskolc


Női Kézilabda NBII-Dél: Női kéziseink az eddigi négy mérkőzésből két alkalommal győztesként, két alkalommal meg vesztesként hagyták el a pályát. A lányok következő ellenfele a Pénzügyőr lesz, akik továbbra is veretlenül, a tabella második helyén állnak.
TFSE – Pénzügyőr Sportegyesület
Kezdés: Október 24., vasárnap: 18:00, Budapest SOTE


Női Röplabda NBI: Röpis lányaink a múlt héten sikeresen kezdtek mind a kupában, mind a bajnokságban. Következő ellenfelünk az újonc Kispest csapata, mely sikerrel indított az NBI-ben a DSZC ellen.
TFSE – Kispest SE
Kezdés: Október 24., vasárnap: 19:00, Testnevelési Egyetem

+1 hétfői mérkőzés


Női Kosárlabda ANBI/piros: Piros csoportos kosarasaink egy hét szünetet követően ismét parkettre lépnek. Lányaink soron következő ellenfele a BEAC Újbuda lesz, akik neve mellett egy győzelem és két vereség áll.
MTK-TFSE – BEAC Újbuda
Kezdés: október 25., hétfő: 19:30, Budapest Városmajor