Férfi NBI Futsal

Pontért, pontokért megyünk Kistarcsára!

Férfi futsalosaink a múlt hét során bepótolták még az első fordulóból elmaradt mérkőzésüket az Aramis gárdája ellen. A mérkőzésből sajnos ezúttal is vesztesként jöttünk ki, így két forduló után egyenlőre szerzett pont nélkül állunk. Hasonló mérleggel rendelkezik a másik újonc csapat a Kistarcsa is, akik először az Újpest, majd a Kecskeméttel együttesétől szenvedtek vereséget.

Élvonalbeli bemutatkozásunk után joggal bizakodhattunk az előttünk álló kihívásokat illetően, hiszen a tavalyi negyedik helyezett DEAC ellen bátran és kezdeményezően tudtunk játszani, bizonyítva ezzel jóval vérmesebb reményeinket, mintsem a kiesés elkerülése. Az Aramis ellen azonban negyed óra leforgása alatt jött a hideg zuhany, de szerencsére sikerült elkerülni a nagyon csúfos vereséget.

Hasonlóan hozzánk, kistarcsai gárdának sem sikerült bontania a papírformát, viszont egyik összecsapáson sem adta magát könnyen a Pest megyei alakulat.

A két csapat most egymás ellen javíthat, és szerezheti meg első pontjait az élvonalban. Mind nekünk, mind a kistarcsaiaknak egyértelműen a győzelem a cél, ugyanis e párharcban szerzett pontoknak különösen nagy jelentősége lesz a folytatásban!

A mérkőzés élőben követhető az alábbi linken:

A mérkőzés 19:30-kor kezdődik, a helyszín pedig a Gyáli Sportközpont.

Hajrá srácok! Hajrá TFSE!!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!