Férfi NBI Futsal

Történelmi siker!

Férfi futsalcsapatunk két fordulót és két vereséget követően, a szintén újonc Kistarcsa otthonába látogatott. A hazaiak hasonló mérleggel rendelkeztek a mérkőzést megelőzően, így mindkét együttes szeme előtt az első pont, illetve pontok megszerzésének célja lebegett.

A találkozó ennek megfelelően jó iramban kezdődött, mindkét fél tudott helyzetet, helyzeteket kialakítani. Az első gólra szűk tíz percet kellett várni, amikor is egy hazai sarokrúgásnál Dudás Dániel rendkívül szemfüles módon szerezte meg a labdát, majd ugratta volna ki a társakat, a labda azonban nem volt kellően pontos, de mivel a kistarcsai hálóőrről visszapattant a labda, így Pereira Paiva törhetett a kapura és szerezte meg számunkra a vezetést! (0-1)

A vezető találatnak sokáig sajnos nem örülhettünk, ugyanis a hazaiak időkérése után, egy előre eltervezett figura után Besnyő távoli bombájával egalizáltak a kistarcsaiak. (1-1)

A folytatásban mindkét alakulat tovább küzdött, próbálta feltörni az ellenfél védelmét, de egyik gárda sem tudott gól szerezni félidő előtt, így 1-1-es döntetlennel mehettek pihenni az újoncok.

Első félidő: Kistarcsa Futsal – TFSE-BESTRONG (1-1)

A szünet után továbbra is nagy elánnal hajtó feleket láthattak a kilátogató nézők, hiszen az első győzelem megszerzése hatalmas lelki plusszal is jár. Efelé az önbizalomlöket felé a 30. percben sikerült is tennünk egy lépést. Egy szögletet követően Dudás Dani passzolt Sóvári Beninek, aki ugyan Lipl Noelt akarta bennt középen megjátszani, Noel viszont okosan átlépte a labdát, ziccerbe hozva ezzel Danit, csapatkapitányunk pedig a tőle megszokott higgadtsággal fejezte be az akciót! (1-2)

A találkozó hajrájában kettőzött erővel nyomult előre a hazai gárda, mindent megtéve, hogy legalább az egyik pontot otthon tudják tartani, a védelmünk azonban ezúttal nagyon stabilnak bizonyult. Az utolsó másodpercekig próbálkozott a Kistarcsa, de végül nem tudták megszerezni a hőn áhított egyenlítő találatot, így a TFSE csapata fennállása első NBI-es győzelmét aratta!

Végeredmény: Kistarcsa Futsal – TFSE-BESTRONG 1-2 (1-1)
Gyál, Gyáli Sporközpont
Játékvezetők: Szilágyi, Tamási, Muhari

Kistarcsa: Bohony – Besnyő, Dolhai, Kövesdi, Méhes
Cserék: Dohány – Kavalecz, Gellérfi, Gregus, Barabás, Mezőfalvi, Bita, Néma, Horváth
Vezetőedző: Moga Lóránt

TFSE: Haála – Dudás, Lipl, Vagner, Paiva
Cserék: Koháry-Papp, Andorka, Szabó, Sóvári, Kulik, Fehér K., Fehér D., Tóth
Vezetőedző: Csernai Gábor

Sárga lap: Lipl, Vagner, Szabó

Gólszerzők: Paiva (9′), Besnyő (11′), Dudás (29′)

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!