Futsal Magyar Kupa

Hétközi kupa siker!

A Férfi Futsal Kupa 2. fordulójában a fiaink is beszálltak a küzdelembe, bízva a minél sikeresebb szereplésben. Az első találkozó apropóján az ellenfelünk a Csongrád megyei regionális bajnokságban szereplő DIRNER-SILAND FUTSAL CLUB volt, a helyszín pedig Kecskemét.

A beharangozóban említettük a maximális alázatot és felkészültséget, ennek ellenére mégis hatalmas meglepetést tudtak okozni a hazaiak, hiszen Kiss László lévén megszerezték a vezetést (1-0). Érdekesség vele kapcsolatban, hogy nagypályán is érdekelt a megyei 1. osztályban, ahol öt meccsen három gól és kettő piros lap is fűződik a nevéhez, tehát igencsak különleges figura. Szerencsére a válasz nem váratott magára túl sokáig és a bajnoki góllövő listavezetője, Szalmás Zoli az 5. percben kiegyenlített (1-1). Ellenfelünk az osztálybeli különbségek ellenére sokáig egyenrangú ellenfélnek viszonyult, ám a 13. percben megszereztük a vezetést, a gólszerző Fehér Krisztián volt (1-2). A szünet előtt ezt a kettőt sikerült még kettővel megtoldani, először Szalmás, majd ismét Fehér volt eredményes, így a szünetre három gólos előnnyel mehettünk pihenni.

Félidő: DIRNER-SILAND FUTSAL CLUB – TFSE-SZERTARSPORT.HU (1-4)

A szünet után ahogy az várható volt, a hazai gárda megpróbál még húzni egy váratlant, de tartottuk az eredményt, sőt a 27. percben Sóvári Benedek is beköszönt, ezzel tovább növelve az előnyünket (1-5). Ez viszont már fordulópontnak bizonyult, hiszen alig öt perc leforgása alatt további három találatot szereztek a srácok, amivel már hét gól volt a differencia a két csapat között. A kecskemétiek ugyan még két gólt tudtak szerezni, ezt a kettőt viszont mindössze 1 perc leforgása alatt, de a végszó így is nálunk volt. A csupán 20 éves Kolozsi Dániel állította be a végeredményt.

Végeredmény: DIRNER-SILAND FUTSAL CLUB – TFSE-SZERTARSPORT.HU (3-9)

Az első kupameccsünket tehát egy magabiztos győzelemmel zártuk és bizakodva várjuk a sorsolást, ahol eldől ki lesz a következő körben az ellenfelünk.

Hajrá Fiúk! Hajrá TFSE!