Férfi NBII Futsal

Fájó vereséggel zártuk az évet!

Férfi futsal csapatunk az elmaradt mérkőzések miatt több mint egy hónap után játszhatott ismét a bajnokságban, de a legutóbbi meccsük is bő három hete volt. Akkor a Fradi volt az ellenfél a Magyar Kupa 3. fordulójában, de ott sajnos nem tudtuk felülmúlni az NB1-es gárdát.

Az idei utolsó meccsünkön a 5 STARS – ÉRDI VSE csapatát fogadtuk, akiket idegenben egy fordulatos találkozón már sikerült legyőznünk. Az érdiek a tabella 9. helyéről, mi pedig a 2. pozícióból várhattuk az összecsapást.

Sajnos fiaink gyorsan, már a 2. percben hátrányba kerültek és ez akkora rövidzárlatot okozott, hogy mindössze 11 percnyi játék után már 5 góllal vezetett a vendég együttes. A kilátások ekkor nem voltak túl fényesek és nem is nagyon volt egy ekkora vereség bekalkulálva, hiszen a srácok idén a bajnokságban még veretlenek voltak.

Szerencsére a fiúk akaratereje és alázatossága ma sem hagyta őket cserben. Először Kis Gábor, majd Sóvári Benedek találataival sikerült valamelyest kozmetikázni az eredményen és viszonylag összeszedetten menni a félidei szünetre.

Félidő: TFSE-SZERTARSPORT.HU – 5 STARS – ÉRDI VSE (2-5)

Ez az összeszedettség és lendület a második félidő elején jött ki igazán, hiszen három perc leforgása alatt sikerült kiegyenlíteni a csapatnak, ami több mint parádés teljesítmény. Rónaszéki Botond, Kocsi Henrik, majd ismét Rónaszéki szerezte a gólokat.

A szerencse volt az a faktor, ami nem igazán volt velünk ezután, hiszen három kapufánk is volt, de gól egyszer sem született. Az érdiek ezzel szemben kevesebb mint tíz perc leforgása alatt újabb három alkalommal voltak eredményesek és innen már tényleg nehezen lehetett a győzelemben gondolkodni. A srácokon sajnos nem igazán lehetett kiigazodni, mert minden kapott gólunkat komoly hiba és hibák előzték meg, de 5-8-as állásnál, kevesebb mint egy perc alatt megint szereztünk két találatot (7-8). Az utolsó percben aztán reklamálásért kiállították az ellenfél kapusát, létszámfölényben támadhatott a csapat, de nem tudtunk élni az adandó lehetőséggel. Ezt pedig meg is bosszulta magát és fél perccel a vége előtt egy előre vágott labdát fejelt be az ellenfél támadója, ezzel eldöntve a három pont sorsát.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT.HU – 5 STARS – ÉRDI VSE (7-9)

A találkozó után Fehér Krisztián értékelt: „Egyértelműen saját magunkat vertük meg, számtalan egyéni hibát vétettünk, ez nem fér bele, de aggodalomra semmi ok, januárban rengeteg meccset kell játszanunk, sok az elhalasztott meccsünk, reméljük addigra már minden játékosunk bevethető lesz, kivéve Fodor Danit, aki súlyos sérülést szenvedett a Fradi ellen a kupában, neki ezúton is szeretnék jobbulást kívánni az egész csapat nevében.”

A srácok a 2020-as esztendőt letudva várják a következő, remélhetőleg sikeres évet. Mindenkinek kellemes karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!!

Hajrá Srácok!!

Hajrá TFSE!!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!