Futsal Magyar Kupa Női NBI

Döcögő, bár helyenként már bíztató játék és változatlan célok

Futsalos lányaink a tavalyi félbeszakadt szezont az első helyen tudták zárni, bár ugye hivatalosan bajnokot nem avattak, de a 2019/2020-as szezonban mutatott teljesítmény bebizonyította, hogy bátran gondolkodhatunk komolyabb célokban.

Az idényt egy hazai döntetlennel indították lányaink az ASTRA-HFC ÜLLŐ csapata ellen, amit két újabb x követett és egy hazai győzelem az újonc Budaörs együttese ellen.

Aztán ismét a Fáy utcában sajnos beleszaladtunk egy súlyos vereségbe. Aznap semmi sem akart összejönni nekünk és a rengeteg egyéni hibát a vendég debreceniek könyörtelenül kihasználták. Öröm az ürömben, hogy ezzel gyakorlatilag le is tudtuk a rossz időszakot és a hátralevő meccseken egy győzelem és egy döntetlent a lányok mérlege, de ami ennél is fontosabb, hogy kezd összeállni az a játék, amivel a tavalyi szereplés megismételhető.

A Magyar Kupa küzdelmeket is sikerrel vették eddig lányaink. Elsőként egy magabiztos, 13 gólos győzelem a Kelen SC ellen, majd a DEAC otthonában az odavágót sikerült 1-2-es arányban megnyerni és ezzel méltó módon búcsúztatva az óévet!

A mögöttünk és előttünk álló időszakról, illetve célokról Sztranyovszky Márkot, Futsal szakosztályunk vezetőjét kérdeztük: „A lányok között többeknél is motivációs problémák szóltak közbe és a csapat teljesítménye is döcögő volt, de semmi sincs még veszve és ha tudjuk azt a játékot hozni, mint az Astra elleni decemberi meccs második félidőjében, illetve a DEAC elleni kupameccs során, akkor bizakodóak lehetünk a kitűzött célokkal tekintetben. Bajnoki cím és a Magyar Kupa megnyerése!”

E sorokat olvasva pedig nem is kívánhatunk mást, mint sok sikert és erőt, hogy ezek a célok meg tudjanak valósulni!!

Hajrá lányok!!

Hajrá TFSE!!