Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Vissza a győzelem útjára

Március 8-án a Vecsési KSE csapatát fogadtuk a SOTE csarnokban. Eddig az elmúlt 4 fordulóban szerzett 5 ponttal abszolút előrelépett a csapat, és mindenképpen szerettük volna folytatni ezt a tendenciát.

Az első félidő azonban nem indult könnyen, a vendég csapat ellépett, de a játékrész végére sikerült stabilizálni a helyzetet, fel is zárkóztunk 14-15-re, így vonulhattak pihenni a felek.

A második 30 perc nagy változást hozott, keményebb lett a védekezésünk és sikerült ellépni 5 góllal is. A mérkőzés végére azonban a Vecsés felzárkózott, sőt egyenlíteni is tudtak. 1 perccel a lefújás előtt Csóka Eszter labdát szerzett, és végül Pasqualetti Laura be is vágta a helyzetet, így beállítva a 25-24-es végeredményt. A történethez hozzá tartozik, hogy a Vecsésnek még jutott egy időn túli szabaddobás, de ezt sikeresen sáncoltuk.

Ezzel a 2 ponttal tovább csökkent a különbség az előttünk álló csapatokkal szemben, és ezzel a tendenciával mindenképpen előrelépés várható a tabellán. A következő fordulóban március 14-én a Ceglédi KCSE-nél vendégeskedünk.

Az uraknak sajnos nem sikerült ilyen sikeres mérkőzést vívniuk, ők a Csepel DSE otthonában szenvedtek 37-24-es vereséget, a következő körben pedig a Pénzügyőr SE-t fogadják a Zágrábi utcában.

Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!