Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Nagyatáddal és Alsóörssel folytatjuk!

NB II-es női kéziseink szombaton a Nagyatádi RKC SE-vel csapnak össze idegenben, férfi együttesünk hazai pályán fogadja az alsóörsieket.

Herbert Krisztián csapata szoros küzdelmet vív a 2. helyért, több csapat is versenyben van, de most nagy lépést tehetnek előre. Míg ők a Nagyatáddal mérkőznek meg, a Csepel és valamivel később a Ferencváros is a Siófokkal csap majd össze.

De ne tévesszen meg senkit, hogy leendő házigazdánk a tabella 7. helyén áll. Az első meccsükön döntetlent játszottak a Csepellel, 24:24 lett a vége, a második körben pedig legyőzték otthon a Fradit. Biztosan kemény menet lesz, de reméljük, hogy TFSE sikerrel zárul a találkozó!

E-F csoport Felsőház, 3. forduló
Nagyatádi RKC SE – TFSE (04.20. 18:00)
Városi Sportcsarnok, Nagyatád

Ujvári Bencééknek egy leheletnyivel könnyebb dolga lesz vasárnap, mint a lányoknak, ugyanis a fiúk a sereghajtó Alsóörsöt fogadják. A Balaton-felvidékről érkező együttes eddig mindhárom meccsén vereséget szenvedett.

A mieinknek eddig mindenben volt részük, ami a Felsőházat illeti. Hagyták már el győztesen és vesztesen is a pályát, valamint az első mérkőzésük döntetlennel zárult. Legutóbb szoros meccsen maradtak alul a Komárommal szemben, de reményeink szerint ezúttal ők jönnek ki jobban!

NB II. Észak-Nyugat (A-B) Felsőház, 4. forduló
TFSE – Alsóörsi SE (04.21. 11:00)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

Sok sikert mindenkinek, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKSZ