Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Szomorú véget ért kéziseink számára a hétvége!

NB II-es női és férfi kéziseink is pályára léptek a hétvégén, legnagyobb bánatunkra azonban nem sikerült pontot szerezniük, a fiúk 2, míg a lányok 1 góllal kaptak ki.

Hölgyeké az elsőbbség, de az urak játszottak hamarabb, Ujvári Bencéék a Komárom VSE-vel csaptak össze. Házigazdájuk a meccs elején vezetést szerzett és azt a lefújás pillanatáig meg is őrizte. Az első félidőben 3 gólos előnyre tettek szert és olybá tűnt nincs lehetőség egyenlíteni, a folytatásban nem álltak távol az igazságtól.

A 41. percre 1 találatra csökkent a hátrány, de újra kezébe ragadta az irányítást a Komárom. Majd pár perccel a vége előtt újra felcsillant a remény, 34:33-nál ismét megszorongattuk a riválist, de sajnos későn kapták el a fonalat és nem sikerült egyenlíteni. A játékosok közül Molnár Kolos 11 gólig jutott!

NB II. Észak-Nyugat (A-B) Felsőház
Komárom VSE – TFSE 36:34 (18:15)

Herbert Krisztián csapatának azonban még ennél is szomorúbb sors jutott! A lányok kezdeti lendülete az első félidő végére 3 gólos vezetést eredményezett a listavezető ellen és egészen a 40. percig meg is őrizték az előnyt, majd jött a fordulat.

Magához térvén a vendégek az 57. percre elléptek 2 találattal és bár a mieink nagyot harcoltak, végül nem sikerült visszakapaszkodni a csúcsra. Hajszálon múlott az újabb meglepetésszerű győzelem, de a szerencse elpártolt tőlük, így a végeredmény 26:27 lett a Mohács javára. Puskás Lilla lett a legeredményesebb a mi oldalunkon 9 góllal.

NB II. Dél-Nyugat (E-F) Felsőház
TFSE – Mohácsi TE 1888 26:27 (13:10)

Küzdeni akarásból jelesre vizsgázott mindkét csapatunk és nemcsak a remek helytállás jellemezte őket. Olyan riválisokkal vették fel a versenyt, akiknél jóval rutinosabb játékosokkal van teletűzdelve a keret. Reméljük legközelebb Fortuna mellénk áll!