Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Hazai x és sikeres óvás

A kézilanda NBII déli csoportjában a hölgyek hétközi bajnokin látogattak az Érd U22-es csapatához február 27-én, míg az urak március első napján fogadták a PLER-Budapest csapatát.

A lányok nem számíthattak könnyű mérkőzésre, ez már az első félidőben megmutatkozott, hiszen a hazaiak el is tudtak lépni és a szünetre 15:11-es 4 gólos vezetést alakítottak ki. A második 30 percben mindkét oldalon 12 gól esett, a különbség tehát nem változott, a végeredmény 27:23- as vereség.

A következő fordulóban március 7-én látjuk vendégül a Vecsési SE csapatát.

A srácokra sem sétagalopp várt, a PLER előttünk állt a tabellán a fordulót megelőzően. A vendégek kedzték jobban a mérkőzést és az első játékrészben 4 gólos, 14:18-as vezetést tudhattak magukénak. Szerencsére a folytatásra Györfi János fiai összekapták magukat, és remek játékkal felzárkóztak és sikerült egyeníteni is a lefújáskor. 60 perc elteltével az eredményjelző 33:33-at mutatott, így 1 ponttal lettünk gazdagabbak.

Ami pedig az óvást illeti, a Százhalombatta elleni mérkőzésen elkövetett versenybírói hiba miatt, a szövetség helyt adott az óvásnak, így a mérkőzést újra kell majd játszani. A pontos időpontot még nem tudjuk, egyenlőre a következő bajnokira kell koncentrálni, amely március 7-én idegenben a Csepel DSE ellen fogunk megvívni.

Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!