Férfi NBI Futsal

Vereséggel zártuk a rájátszást!

Férfi futsalcsapatunk az Aramis vendége volt a tegnapi nap során, az alsó-házi rájátszás utolsó fordulójában. A találkozó tétjét tekintve egyedül a hazaiaknak volt izgulni valójuk, hiszen ők még versenyben voltak a hetedik helyért, a mi kilencedik pozíciónk pedig az előző körben már biztossá vált. Teljesen más szellemben várhattuk a mérkőzést, hiszen június elején két osztályozó viadal vár ránk.

Fotó: Borhi Mihály

A meccs pocsékul kezdődött, ugyanis rögtön az első percben előnyhöz jutott a hazai gárda, miután egy gyors kontrában kihasználtak a létszámfölényüket és közelről a hálóba juttatták a labdát. (1-0) A vezetés tudatában sem nyugodtak meg a budaörsiek, hanem sorra alakították ki a helyzeteket és igyekeztek gyorsan eldönteni a lényegi kérdéseket, de nem volt szerencséjük. Nekünk viszont annál inkább, hiszen – lényegében – az első valamire való lehetőséget egyből meg is ragadtuk. Egy szögletet követően Andorka lövése pattant ki a kapusról, amit Fehér Dani szemfülesen kotort közelről a kapuba. (1-1)

Sokáig azonban nem örülhettünk, ugyanis egy perccel később ismét beköszöntek a hazaiak, majd röviddel ezután már kétgólos volt a fórjuk, alig hat perc elteltével. (3-1) A folytatásban is az Aramis akarata érvényesült, de Lipl Noel révén többször is közel voltunk a szépítéshez, viszont góllá egyik próbálkozás sem érett, így kétgólos budaörsi vezetésnél mehettek pihenni a felek.

Félidő: Aramis SE – TFSE-BESTRONG  3-1

A fordulás után cseréltünk kapus fronton, ugyanis Klcsó Gábor bizonyította már korábban, hogy kiválóan tud fellépni mezőnyben és akár gólt is szerezni. A budaörsi dominancia a próbálkozásaink ellenére sem akart megtörni. Sok hibát vétettünk, a kapu előtt pedig nem voltunk kellően pontosak. Kelson és Dudás Dani lövése is veszélyesnek bizonyult, de megint csak az Aramis szerzett gólt. (4-1) Becsületünkre szóljon, hogy ezután is töretlenül küzdöttünk, de az eredmény már nem változott.

Végeredmény: Aramis SE – TFSE-BESTRONG 4-1 (3-1)

ARAMIS-SE-TFSE-BESTRONG-4-1-MLSZ-adatbank

A rájátszás ezzel véget ért számunkra és várhatjuk ellenfelünket a júniusi osztályozóra.

Addig is hajrá srácok, hajrá TFSE!!