Férfi NBI Futsal

Tét nélkül és más szemüvegen keresztül!

Férfi futsalcsapatunk az alsó-házi rájátszás utolsó fordulójában az Aramis otthonában lép pályára. A találkozó számunkra gyakorlatilag tét nélküli lesz, hiszen a legutóbbi fordulóban vált biztossá, hogy osztályozón kell bebiztosítanunk élvonalbeli tagságunkat, de a budaörsiek akár még megcsíphetik a 7. helyet.

Budaörsön zárjuk a rájátszást!
Fotó:: Borhi Mihály – TFSE

Az NBI-es licencet az utolsó utáni pillanatban megkapó Aramis az idei szezon során négy alkalommal is felül tudott rajtunk kerekedni, így igencsak fűt minket a visszavágás vágya. A négy találkozóból kettő volt szorosabbnak nevezhető, míg a másik kettő nagyon sima vereség, ahol közel húsz gólt kaptunk. Összességében igazi mumusnak bizonyult eddig a Flavius Moga vezette alakulat, de – mint az kiderült – semmiképpen sem verhetetlenek.

Eddig még nem sikerült legyőznünk az Aramist.
Fotó:: Borhi Mihály – TFSE

Mindkét gárda vereséggel hangolt erre a mérkőzésre a Kecskemét ellen. A zöld-fehérek április végén, mi pedig május elején maradtunk alul a hírös városi csapattal szemben. A hátralévő két viadal (osztályozó) lesz számunkra a kulcsfontosságú, ugyanis azokon az NBI-ben maradás lesz a cél. Ha úgy tetszik, ma lehet még élesben javítani azon játékelemeken, melyekben eddig kevésbé villogtunk.

Fotó:: Borhi Mihály – TFSE

Ami potenciális ellenfeleinket illeti a közelgő osztályozón: A nyugati csoportban hárman vannak versenyben az egy feljutó és egy osztályozót érő helyért, keleten pedig ketten vannak szorosan egymás mögött az élvonalért zajló versenyfutásban. Rubeola, Maglód, Futsal Akadémia, BEAC és UTE – ezen együttesek valamelyikével kell majd még két ízben összecsapnunk júniusban.

A ma esti találkozó 19:05-kor veszi majd kezdetét!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!