Futsal Női NBI

Újabb rangadó!

Női futsalcsapatunk a Tolna gárdája után a bajnoki és kupa címvédő DEAC gárdájához látogat a bajnokság következő fordulójában.

A női bajnokság élmezőnye átalakult az idei esztendőre, aminek üdvözítő része, hogy a mi lányaink is ott vannak, illetve újdonság, hogy a DEAC mellett a Tolna is megjelent a színen, mint domináns szereplő. Jelenleg e két formáció van a tabella élén, mi pedig igyekszünk rájuk tapadni.

Ehhez azonban pont és pontok kellenek, amitől nem voltunk messze a legutóbbi körben, ugyanis az utolsó percben veszítettünk Tolnán, amivel lépéshátrányba kerültünk a minél jobb pozíció megszerzéséért. Következő ellenfelünk ellen ez már nem férhet bele – meglehet, nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a DEAC-hoz látogatunk. A debreceniek eddig hibátlanok, mindössze egy döntetlen „csúszott be” a Tolnával szemben, a többi összecsapáson mind-mind magabiztos diadalt arattak, még ellenünk is. Akkor 23 percen át tartottuk a lépést velük, aztán viszont jött a hajdúsági henger és sima, ötgólos DEAC győzelem született.

A tét tehát az élmezőnyben való maradás, bízunk benne, hogy ezt sikerül elérni a hölgyeknek.

Kezdés: 15:00

Helyszín: DESOK Csarnok – Debreceni Egyetemi Sportaréna

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!