Férfi NBII Futsal

De jó lett volna ha!

Férfi futsalcsapatunk a Haladás elleni sikerrel kezdte a bajnokság második körét, a következő fordulóban pedig az élmezőny közvetlen üldözőjével, a PEAC gárdájával csapott össze hétfő este a Póta Balázs irányította alakulat.

Előzetesen és Fehér Kiki hiányzása miatt is egy igazi rangadóra volt kilátás, de a fejekben még ott motoszkálhatott a szeptemberi viadal is, ahol szörnyen kezdtünk, azonban a végén már mi örülhettünk. Ezt a szcenáriót most sikerült elkerülnünk, hiszen az első játékrész végén Petroff Norbi vette be a pécsiek kapuját, így előnnyel mehettünk pihenni a szünetre.

A fordulás után aztán tovább tudtuk növelni az előnyünket Nemes Martin góljával, de sajnos az utolsó tíz percben a pécsiek akarata érvényesült jobban. Előbb a 33. majd a 35. perc hozott pécsi találatot, amivel a végeredmény is kialakult.

Végeredmény: PTE PEAC-B BUILD&TRADE – TFSE-BESTRONG  2-2 (0-1)

A pontosztozkodás és az UTE győzelme miatt a lila-fehérek átvették ugyan a vezetést – a több győzelmüknek köszönhetően –, de ugyanannyi ponttal állunk, mint ők, így nincs ok az aggodalomra. Folytatás hazai pályán, a Hidegkút ellen!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!