Futsal Női NBI

Újabb öt gól és egy újabb győzelem!

Futsalos lányaink az NB1 12. fordulójában a TOLNA-MÖZS csapatának otthonába látogattak. A két alakulat őszi összecsapásan meglepetésre egy 2-2-es döntetlen született, ami ott és akkor ugyan csalódás volt, de az akkori játék képe alapján 1 pontnál többet nem érdemeltünk volna.

A bajnoki címért való versenyfutás szempontjából létfontosságú volt, hogy megszerezzük a három pontot, amiben az utóbbi időben mutatott forma alapján mindenképpen bizakodóak lehettünk.

Közel tíz perc gólcsendjét sikerült nekünk megtörni, mindezt a 9. percben Kovács Szilvia találatával. Az első gól megszerzése az esetek többségében, ha nem is egy komoly, de mindig egy kisebb pluszt jelenthet az adott csapat számára, ami egy-egy kiélezett mérkőzésen akár döntő jelentőségű is lehet, így ezt a lélektani faktor egy részben már nekünk dolgozott.

Szerencsére, ha egy olyan kaliberű játékost tudhatsz a soraidban, mint Pádár Anita, akkor az ő játéktudása és jó formája egy nagyobb garancia a jó eredményre. Legutóbb az üllőiek ellen négy gólig jutott és most is már a 14. percben bebiztosított legalább egyet.

A félidőben több találat már nem esett, így egy megnyugtató előny birtokában mehettünk a szünetre!

Félidő: TOLNA-MÖZS – TFSE-SZERTARSPORT.HU (0-2)

A második játékrész elején ismét Pádár Anita köszönt be, akire lassan már tényleg nehezen találjuk a szavakat, de ő újra és újra képes meglepni minket a pályán nyújtott klasszis teljesítményével.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a többiek mellett sem, akik a sok hiányzó ellenére is rendkívül összeszedetten és alázatosan küzdöttek a csapat sikeréért.

Az utolsó tíz percre fordulva Anita még kétszer is eredményes tudott lenni, ezzel pedig ismét mesternégyesig jutott és ezzel továbbra is ő jegyzi a legtöbb találatot a bajnokságban.

A végjátékban drasztikusan nem változott sem a játék képe, sem az eredmény, csupán a hazaiak utolsó előtti percben szerzett szépítő gólja ejtett némi csorbát az összképen, de ennek komolyabb jelentősége már nem volt.

Végeredmény: TOLNA-MÖZS – TFSE-SZERTARSPORT.HU (1-5)

Fontos volt ez a mostani győzelem, hiszen közvetlen riválisaink, a DEAC és az Astra is győzni tudott, ami azt jelenti, hogy jelenleg a tabella 2. helyén állunk két ponttal lemaradva a hajdúságiaktól, viszont mi egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk, így egy esetleges győzelemmel át is tudnánk venni tőlük a vezetést.

Legközelebb február 14-én vasárnap, hazai környezetben lépünk pályára, ismét a tolnaiak ellen!

Hajrá Lányok!!

Hajrá TFSE!!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!