Férfi NBII Futsal Kosárlabda Női NBI Női NBI/B

Dupla kosár, plusz egy futsal

Mai napon pályára lépő csapatainkat vizsgálva érdekes egybeesést találtunk. Mindhárom fél a tabella 1-4. helyének valamelyikén áll, és gőzerővel harcol a bajnoki címért!

Délután 16:00-tól láthatjuk a parketten az MTK-TFSE női kosárlabdacsapatát. Kemény heteken vannak túl Hegedűs Péter tanítványai, hiszen a lányoknak a bajnoki szereplés mellett a Hepp-Kupában is sikerült letenni a névjegyüket.

Ezúttal Sopronig vezet az útjuk, ahol a 11. helyen álló Sportdarázs-SMAFC lesz a házigazda. Lányaink sikerre éhesen indultak útnak! A mérkőzés élőben követhető az alábbi linken:

Férfi kosarasaink hasonló helyzetben vannak, mint az MTK-TFSE hölgyei. Szintén idegenben, ugyanúgy 16:00-tól játszanak, hasonlóképpen kimerült állapotban vannak és a győzelem céljával felvértezve állnak fel a házigazda Gödi SE-vel szemben.

A mérkőzésre mindössze 8-9 játékosunk tud elutazni, akiknek ez a héten már a harmadik mérkőzése lesz. A srácok nem számítanak egyszerű meccsre, mivel ellenfelük hazai pályán kifejezetten erős formát mutat. A gödi alakulat összességében „csak” a 9. helyen áll, mégis maximális alázattal terveznek felállni ellenük Boros Zoltán fiai, akik siker esetén újra a dobogón találhatják magukat!

17:00-tól lépnek pályára az utóbi hetekben remek formába lendülő futsalos hölgyek. Legutóbbi két bajnoki mérkőzésük az első helyezett (DEAC), illettve a második (ASTRA) csapatok ellen volt, ezeken egyaránt csodálatos TFSE siker született.

Mai ellenfelük a Tolna Mözs csapata, akikkel ősszel 2-2-re végződött az egymás elleni összecsapás. Nem becsülhetjük le a tolnaiak 4. helyét a tabellán, hiszen egy szívós, jól védekező egységről beszélünk, akik bármikor képesek meglepetést okozni.

A cél viszont egyértelmű: győzni kell lányainknak, ha a tabella élére szeretnének fellépni! (Jelenleg a DEAC vezet, de a hajdúságiak több mérkőzésen léptek pályára)

A találkozó élőben követhető a Tv8 Sport oldalán!

Szurkoljon mindenki a TFSE csapatainak ma is!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!