Férfi NBII Futsal

Egyre valósabbá válik az álom!

Férfi futsalosaink az NB II. Nyugati csoportjának 18. fordulójában az ELTE – BEAC vendége volt. A hazai csapatot az ősz során a Fáy utcában magabiztosan le tudtuk győzni úgy, hogy egy percig sem forgott kockán a három pont sorsa. Hasonló forgatókönyv reményében érkeztünk a találkozóra ezúttal is.

A kezdés ennek ellenére hidegzuhannyal felérő volt, hiszen az 5. percben a hazai együttes jutott vezetéshez Spáth Henrik révén. Egyértelműen meglepetésként ért minket ez a találat, mert az eddig lejátszott mérkőzések többségén hozzánk fűződött az első találat, de ezúttal ez nem sikerült.

Természetesen egy 5. percben bekapott gól miatt egyáltalán nem kell kétségbe esni és kapkodni, ezt pedig természetesen a srácok is pontosan tudták. Nem is kellett sokat várni a válaszra, három perccel később sikerült is kiegyenlíteni, a gólszerző Fritz Balázs.

A csapat magabiztosságát pedig mi sem jelezheti jobban, hogy rá egy percre már a vezetést is megszereztük. A gólszerző Dudás Dániel.

A félidőben több találat nem született, így egy gólos előnnyel mehettünk a szünetre.

Félidő: ELTE – BEAC – TFSE-SZERTARSPORT.HU (1-2)

A második játékrészben rögtön az elején meg is mutattuk milyen az a TF virtus és mindössze két perc leforgása alatt két gólt is szereztünk. Előbbit Kiss Gábor, utóbbit pedig Szalmás Zoli szerezte (1-4).

A 26. percben aztán ismét eredményesek voltunk Kolozsi Dániel révén, akinek ez volt az első gólja a bajnokságban, ezzel pedig már négy gólos volt az előnyünk.

A két együttes legutóbbi összecsapásán kilenc gólig jutottunk és a hátralevő idő fényében ez most sem tűnt megugorhatatlannak. Az biztos, hogy a srácok elszántsága elég látványosan kibontakozott a pályán és mindent meg is tettek a fölényes győzelem érdekében.

Az utolsó tíz percre kanyarodva újabb gólokat szereztünk, először Szalmás Zoli, majd Sóvári Beni talált be (1-7). Az I-re a pontot pedig ismét vezetőedzőnk, Csernai Gábor tette fel, amivel a végeredmény is kialakult.

Végeredmény: ELTE – BEAC – TFSE-SZERTARSPORT.HU (1-8)

Ismét nagyon fontos három pont a zsebben és továbbra is él a bajnoki címről és feljutásról dédelgetett álom!!

A találkozó után a jelenleg sérüléssel küszködő Lipl Noel értékelt: „Nehéz meccsre számítottunk, tudtuk, hogy az ellenfél jó képességekkel rendelkezik és a talaj se kedvező a játékunknak. Jól kezdtük a mérkőzést, a félidőben vezetést is szereztünk, amit a mérkőzés végéig sikerült megtartani és a végére egy komolyabb különbséget is ki tudtunk dolgozni. A múlt hét után ismét sikerült egy jó teljesítményt nyújtanunk, ami remélem a következő összecsapáson is előjön.”

A következő fordulóban, február 5-én pénteken, hazai pályán fogadjuk a PEAC csapatát!

Hajrá Srácok!!

Hajrá TFSE!!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!