Futsal Utánpótlás

Szakosztályi kitekintés!

Abszolút hiánypótló a mostani beszámolónk, hiszen a két felnőtt csapatunk mellett, a szakosztály többi csapatáról és az eredményeikről eddig még nem vagy csak nagyon kevés szó esett. A továbbiakban legalább havi rendszerességgel igyekszünk beszámolni az ő teljesítményükről is, hiszen a jövő nagy bajnokai vannak köztük!

A 2020/21 es szezonban nagy fába vágtuk a fejszénket mert a tavalyi négy korosztály helyett idén már hat csapatot versenyeztetünk a futsal utánpótlás bajnokságokban .

Kezdjük a legnagyobbakkal az U20-as csapattal akik idén is az élmezőnyhöz tartoznak.
A tavalyi csonka szezon első helye után csalódást keltően kezdett a csapat hiszen az első két fordulóban vereséget szenvedtek.  A harmadik fordulótól  egy hét mérkőzéses veretlen sorozattal a  tabella élére kerültek.

A bajnokság elég szoros de féltávnál  két pont az előnyünk a Haladás  és négy Aramis előtt . Csernai Gábor kezei alatt évről évre formálódik a társaság hiszen sokan már a felnőtt csapat tagjai .A  góllövő listát két TF játékos Szalmás Zoli (22) és Kiss Gabó (16) vezeti .

Az U17-esek az ötödik helyen állnak . Sajnos létszám problémáink vannak Csernai Gábornak csak kilenc játékosa van . A srácok mindent megtesznek kifejezetten szépen játszanak  de 2-3 mérkőzést csak azért vesztettünk  mert bírtunk erővel . Ha sikerülne 2-3 játékost igazolni vérmesebb reményeink is lehetnének . 

U17-es lány csapat csupa kezdő de annál lelkesebb kis hölgyből áll. Molnár-Sáska Ildikó lányai minden dicséretet megérdemelnek hiszen óriási hátrányban vannak a többi csapattal szemben.  A vereségek ellenére  mindig mosolygósak ,öröm nézni a elhivatottságukat .

Az U15-ös fiúkat Szabó Zoltán irányítja ,ők a BLSZ bajnokságban 50%-os mérleggel állnak . A srácok nagy része még csak most ismerkedik a futsallal így a helyezésük reálisnak mondható.

U13-ban először indítunk csapatot hála Pesti Dávidnak a Goldball ’94 FC fiatal edzőjének . Dávid játékosai mellett a Honvéd és SZAC kis focistái szerepelnek a csapatunkban .  Ebben a korosztályban edzőként két felnőtt játékosunk Fehér Dani és Sóvári Beni is besegít . A gyerekek nagyon fogékonyak a futsalra amit mi sem bizonyít jobban hogy vezetik a csoportjukat és szinte biztosan a felsőházi rájátszásban folytatják tavasszal .

A legkisebbeket csapatunk az U11 itt csak a Goldball ’94 FC  játékosai szerepelnek Pesti Dávid vezetésével .
Nagyon ügyes kis társaság bontogatja a szárnyait Dávid keze alatt. Ők is egyre jobban ráéreznek a futsalra. Nekik még egy győzelemre van szükségük a felsőházi rájátszáshoz ami reményeink szerint meg is lesz .