Futsal Női NBI

Újabb fájó vereség!

Női futsalcsapatunk a bajnoki és kupacímvédő DEAC otthonába látogatott a szombati nap során, ahol a bajnoki élmezőnyben maradás volt a cél.

A két gárda legutóbbi megmérettetésén 22 percig bírtuk tartani a lépést, utána beindult a hajdúsági henger és végül 1-6 arányban diadalmaskodtak.

A kezdés most is jól, de még milyen jól sikerült, hiszen a félidő finisében két gólt is szereztünk, annak ellenére, hogy ezt megelőzően egy piros lapot is kiosztott nekünk a játékvezető. Kovács és Balya vette be a hazai kaput, tehát álomszerű volt a kezdés.

A fordulás után is biztató volt a helyzet, hiszen közel 10 percig nem talált be a DEAC, aztán – hozzánk hasonlóan – alig 60 másodperc leforgása alatt kétszer is eredményesek voltak, így aztán egy teljesen új mérkőzés „vette kezdetét”. Sajnos a gyors egyenlítés mentális gödörbe taszított minket, a vendéglátóinkat pedig érthető módon felpörgette, aminek köszönhetően a meccsen először át is vették a vezetést.

A folytatásban igyekeztünk vészkapussal legalább az egyik pontot megmenteni, de a DEAC fegyelmezetten állta a sarat, így a Tolna után a DEAC-al szemben is egy fájó vereséget könyvelhetünk el.

Végeredmény: DEAC-TFSE-BESTRONG  3-2 (0-2)

Gólszerzők: Nagy A. (29.), Üveges (29.), Krascsenics (32.), ill. Kovács Sz. (20.), Balya (20.)

Folytatás december 16-án, az idei utolsó bajnokin, hazai környezetben, mégpedig az Újpest ellen!

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!