Férfi NBII Futsal

Újra az élen!

Férfi futsalosaink a naptári évben utoljára léptek pályára hazai környezetben, mégpedig a tabella hátsó felében tanyázó Hidegkút ellen.

A két fél első összecsapásán – még szeptemberben – nehezen indult a meccs, többször is vezettek a hidegkútiak, de egy hihetetlen hajrának köszönhetően sikerült végül magabiztosan begyűjteni a három pontot. Mondani se kell, most is ez volt a cél, pláne úgy, hogy időközben lecsúsztunk a listavezető pozícióról.

A kezdéssel ezúttal nem volt gond, sőt! Negyven másodperc elteltével Csóh Patrik juttatta előnybe a mieinket, majd a bajnoki góllövő lista vezetője, Fehér Dani növelte tovább a különbséget (2-0). A játékrészben nem esett több találat, így kétgólos fórból várhattuk a folytatást.

A fordulás után is sikerült dinamikusan belevágnunk a küzdelembe, hiszen alig tíz perc elteltével további két alkalommal zörgettük meg az ellenfél hálóját. Előbb Fehér Dani duplázott, majd Greguss Ricsi is feliratkozott a góllövők közé (4-0). A gólparádé azonban nem ért még végett itt, hiszen a mérkőzés finisében Petroff Norbi és Fehér Kiki is kivette a maga részét a gólgyártásból, így 6-0-val zárult a viadal.

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – Hidegkúti SC  6-0 (2-0)

Gólszerzők: Csóh, Fehér D.(2), Greguss, Petroff, Fehér K.

A győzelmünknek, illetve a két fő rivális (UTE, Mad Dogs) botlásának köszönhetően ismét a tabella élére kerültünk, ráadásul három pontos előnnyel!

Folytatás egy hét múlva Nagykanizsán!

Szép volt srácok!