Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Sikeres hétvége

Eredményes hétvégét zárt mindkét kézilabda csapatunk: idegenben sikerült pontot rabolni mindkét együttesnek.

A lányok a Szigetszentmiklósi NKSE otthonába látogattak 11.24-én. Ellenfelünk a tabella harmadik helyén állt a fordulót megelőzően, így ők számítottak a mérkőzés esélyeseinek.

Ennek ellenére sokkal jobban kezdtük a mérkőzést és a 15. percben már 4 góllal is vezettünk, a félidő végére azonban felzárkóztak a miklósiak, de így is 18:19-es vezetéssel mehettünk pihenni.

A második játékrészben végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, inkább nálunk volt az előny a mérkőzés végéig, de a lefújás előtti utolsó támadást a hazaiak vezethették 34:35-ös állásnál, és gólt is tudtak szerezni, így döntetlennel zárult a mérkőzés. Igaz nyerhettünk volna, de így is értékes pontot szereztünk idegenben.

Ezzel a tabella 9. helyén állunk, még 2 mérkőzés van hátra a szezon feléig, legközelebb november 30-án hazai pályán látjuk vendégül a GBB ZRT Kecskemét U22 csapatát.

Az urak a Dunaújvárosi AC otthonában vitézkedtek:
fontos mérkőzés volt ez, hiszen a csapat először játszott az új edző, Györfi János irányításával. Új edzőnk a múlt szezonban a Szent István SE női csapatát irányította az NBI/B-ben igen eredményesen. Jelenleg a felzárkózást igyekszik segíteni.

A váltás úgy tűnik jót tett a srácoknak, már az első félidőben 3 gólos előnnyel vonulhattak pihenni a felek. A második félidőben ott folytattunk, ahol abbahagytuk, és még 3-at hozzátettünk a félidei vezetéshez, így nagyon meggyőző, 27:33-as, 6 gólos győzelmet arattunk.

Ujvári Bence hozta megszokott remek teljesítményét, 8 gólt szerzett, de a mérkőzés végére összeszedte harmadik kiállítását is, így rá nem számíthatott a csapat, de felzárkózott ez alkalommal hozzá Jávor Sebestyén, aki 7-et tett a közösbe, ezzel is hozzásegítve a TFSE-t a győzelemhez.

Ezzel a 2 ponttal a gárda a 10. helyen áll, és a hölgyekhez hasonlóan szintén 2 mérkőzése van hátra az őszi szezonból. Folytatás itthon november 30-án az Abonyi KC ellenében.

Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!