Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Kézis jelentés

NBII-es jelentés Női és férfi kézilabda csapatunk jelenleg is vívja mérkőzéseit az NBII déli csoportjában. Mindkét gárda egy hosszabb szünet után lépett pályára, és két-két meccset vívtak az elmúlt hetekben.

Ahogy azt illendő, kezdjük a hölgyekkel. Október 26-án hazai környezetben fogadtuk a Ceglédi KCSE csapatát. Sikerült jól kezdeni a mérkőzést, szervezett játékkal és jó védekezéssel a félidőre magabiztos 7 gólos előnyt építettünk ki, 19:12 állt az eredményjelzőn a szünetben. A második 30 percben a vendégek kicsit közelebb jöttek, de így is simán 33:29-re behúztuk a mérkőzést, megszerezve a második győzelmünket a szezon során.

11.09-én az Euronovex USE otthonába látogattunk, akik veretlenek a bajnokságban. Sajnos már 30 perc után látszott, hogy sok esély nincs a pontszerzésre, a félidőben 22:13-ra vezetett a hazai együttes, és a folytatásban sem volt jobb a helyzet számunkra. Végül 14 gólos, 43:29-es vereséget szenvedtünk.

Jelenleg a 8. helyen állunk 4 szerzett ponttal és -26-os gólkülönbséggel.

Az urak október 19-én a Dabasi KC VSE U23 otthonába látogattak. A mérkőzés végig szorosan alakult, 30 percet követően 19:18-ra vezettek a hazaiak, és ezt az egy gólos előnyt sajnos a végéig őrizni tudták, 34:33-ra kikaptunk kiélezett mérkőzésen.

November 9-én ismét idegenbe látogattunk a Dunaharaszti MTK otthonába. Jól kezdtünk és a félidőben egy gólos előnnyel vonulhattunk pihenni, 15:16 volt ide. Azonban ezt az előnyt nem sikerült megtartani, a hazai csapat néggyel nyerte a második játékrészt, így 30:27-es vereséget szenvedtünk.

Üde színfolt Ujvári Bence továbbra is tartó remek teljesítménye, biztos kézzel lövi a hétmétereseket, és a góllövőlista dobogóján stabil helyet foglal el 52 találattal a 7 mérkőzés során.

Az urak a 10. helyen állnak 2 ponttal és -32-es gólkülönbséggel.

Folytatásban mindkét együttes otthon játszik, a lányok november 16-án a Gárdony-Pázmánd NKK U22-es csapata ellenében, a fiúk november 17-én a KIKI SKFT-t látják vendégül.

Hajrá TFSE!

BG

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!