Futsal Női NBI

Otthon nem jött össze, idegenben folytatjuk!

Női futsalcsapatunk rövid időn belül két alkalommal is pályára lépett a bajnokság keretein belül. Vasárnap az Astra, kedden pedig a Budaörs ellen szálltak harcba a hölgyek. Ahogy arról már korábban beszámoltunk – az Astrat nem sikerült meglepnünk, így a Budaörssel szemben kellett valami maradandót alkotni.

Az előzmények alapján igencsak nehéz mérkőzésre számíthattunk, hiszen a budaörsiek – az ezt megelőző körben – legyőzték a listavezető DEAC-ot, ezzel tovább élezve a pódiumért folytatott versenyfutást.

A vendégek mindössze hat játékossal érkeztek, ezért joggal bízhatunk egy szoros viadalban. Úgy tűnt, hogy sikerül kihúzni kapott gól nélkül az leső félidőben, azonban Kiss Gabriella megtörte a gólcsendet. Sajnos nem ezzel a találattal zárult a játékrész, hanem Kardosi Blankáéval, aki kettőre növelte a vendég előnyt.

A szünet után ugyanez a sorminta következett, csak jóval hamarabb. Még előbbinek csupán kettő, utóbbinak tizenegy perc kellett, hogy második alkalommal is bevegye a mieink hálóját. (0–4)

A meccs hajrájában Léner Fanni révén szépítettünk ugyan, de már nem tudtuk megnehezíteni ellenfelünk dolgát.

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – BUDAÖRS-ENDO PLUS SERVICE 1–4 (0–2)

TFSE-BESTRONG-BUDAORS-ENDO-PLUS-SERVICE-1-4-MLSZ-adatbank-1

TFSE-BESTRONG-BUDAORS-ENDO-PLUS-SERVICE-1-4-MLSZ-adatbank-2

Folytatás vasárnap 11:00-kor, a Budaörs otthonában.

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!