Férfi NBI Futsal

Vereség Kecskeméten!

Férfi futsalcsapatunk – az Újpesti vereség után – a Kecskemét otthonába látogatott az alapszakasz utolsó előtti fordulójában. Az esélyeket illetően inkább a hazaiak lehettek optimistábbak, viszont az újoncaink bevethetősége adhatott okot némi reményre, a több hiányzó ellenére is. Előbbi megállapításnak megfelelően Klcsó Gáborral a kapuban álltunk fel, a mezőnyjátékosok terén viszont nem történt drasztikus változás.

A mérkőzést jobban kezdte a hazai együttes, gyorsan nyomás alá helyeztek bennünket, aminek köszönhetően – egy szinte kihagyhatatlan – helyzetbe kerültek, ám ezt mégsem tudták értékesíteni. A 4. percben azonban már tehetetlenek voltunk, így előnybe került a Kecskemét. (1–0)

A vezetés megszerezte után sem vett vissza a hazai alakulat, de úgy tűnt, hogy inkább a mi akaratunk tud érvényesülni. Ennek megfelelően többször is ígéretes lehetőség közelébe kerültünk, azonban említésre méltó egyedül Amaro kapufája volt.

Ellenfelünk lendülete töretlen maradt, ráadásul mi voltunk azok, akik alaposan be is aludtak, ezt pedig gyorsan ki is használták Mányáék. Ristic egy gyors szöglet után előzte meg emberét és vette be a mieink portáját. (2–0)

A folytatásban állandósult az SG mezőnyfölénye és két perccel a félidő vége előtt – egy szépen kivitelezett szabadrúgás kombináció után – harmadjára is eredményesnek bizonyultak.

Félidő: SG Kecskemét Futsal – TFSE-BESTRONG 3–0

A fordulás utáni pár percben egyértelműen jobban játszottunk, mint az első húsz minutumban, ugyanis több veszélyes helyzetet is kialakítottunk. Ezekhez gól továbbra sem párosult – nem úgy a hazaiaknál, akik egy szép akciót követően negyedik alkalommal vették be a kapunkat.

Lényeges változás nem történt az eseményeket illetően, de az elmondható, hogy nem tudtunk felnőni a Kecskeméthez. A biztos előny, illetve a mieink tanácstalansága miatt valamelyest leült a mérkőzés. Talán emiatt is fordulhatott elő az, hogy a meccs hajrájában Sóvári Benedeket nem vették komolyan a hazai játékosok – Beni pedig köszönte szépen és megszerezte idei negyedik bajnoki gólját. A szépítő találat után megéreztük a vérszagot és Póta Balázs szemfüles labdaszerzéséből Amaro volt eredményes. (4–2)

A kimenetelt figyelembe véve már nem volt változás, így vereséggel zártuk az alapszakasz utolsó, idegenbeli viadalát.

Végeredmény: SG Kecskemét Futsal – TFSE-BESTRONG 4–2 (3–0)

Folytatás egy hét múlva hazai pályán, a listavezető Haladás ellen!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!