Férfi NBI Futsal

Maglód vagy Rubeola, ez itt a kérdés!

Férfi futalosaink hétfőn az Aramis otthonában fejezték be az alsó-házi rájátszás küzdelmeit, ahol végül a budaörsi együttes diadalmaskodott. A végső helyezésünkön – ahogy már korábban eldőlt – ez nem változtatott, ennek megfelelően izgatottan vártuk, hogy melyik csoport második helyezettjével csaphatunk majd össze az osztályozó során.  

Nagyon nem mindegy, hogy kivel kell majd játszanunk.
Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Mivel jövőre az eddigi tíz helyett tizenkettő alakulat vág neki az élvonalnak, így idén nincs kieső és az NBII-ből egy-egy formáció biztosan feljut keletről és nyugatról egyaránt. Az NBI utolsó két helyezettjének pedig osztályozón kell megvédenie elsőosztályú tagságát, valamelyik csoport másodikja ellen. Ez utóbbi kapcsán rendeztek sorsolását tegnap délelőtt az MLSZ székházában.

Ennek alapján a mieinknek a keleti másodikkal kell megmérkőznie, azonban a csapat pontos kiléte még bizonytalan, ugyanis még három forduló van ott hátra és egyelőre lehetetlen megmondani, hogy ki is fog odaérni.

Egyedül az biztos, hogy – a nyugati csoporttal ellentétben – keleten már csak két gárda van harcban a bajnoki címért. Az egyik a Rubeola, a másik a Maglód, amely együttes hétfőn két vállra fektette előbbit, így a Maglód újra az élre állt és jelenleg két pont az előnye.

A felek az utolsó körben pont egymás ellen lépnek majd pályára, a mérleget tekintve pedig egy igazi ki-ki küzdelemre lehet számítani, mert az eddigi három meccsen mind a három döntetlennel zárult.

A párharcok oda-visszavágósok, a kupa szabályok szerint, így számít az idegenben rúgott gól is. Minden esetben az alacsonyabb osztályú kezd otthon.

1. mérkőzés, június 9-10. csütörtök vagy péntek

KELETI 2. HELYEZETT – TFSE-BESTRONG


2. mérkőzés, június 13. hétfő

TFSE-BESTRONG – KELETI 2. HELYEZETT

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!