Férfi NBII Kosárlabda

Kérdezz felelek #2

Kérdezz felelek #2

Az ideje korán befejezett szezon miatt ugyan újabb meccsekről beszámolni nem tudunk, viszont az élet nem állt meg, fiaink már az új szezonra készülnek. A lehetőségeihez mérten mindenki igyekszik formában tartani magát és a megváltozott körülményekhez minél jobban hozzászokni. Ez a helyzet pedig kiváló alkalom arra, hogy felelevenítsük a srácok idei meccseit illetve jobban megismerhessük őket. Legutóbb Félix Ákos és Schubert Bence meséltek az átalakult mindennapokról, ezúttal pedig Pataki Levente és Kovács Martin állt a rendelkezésünkre:

  1. Mivel telnek mostanság a napjaid?

Levi: „A napjaimat most a semmit tevés es az unalom jellemzi. Az edzésen és tanuláson kívül nem igazán tudok mit csinálni. Hiányzik nagyon a csapat es hiányoznak az edzések. Nem igazán szeretem ezt a bizonytalanságot és, hogy nem tudok egész egyszerűen előre tervezni. A sulival kapcsolatban én esküszöm szívesen járnék most már az előadásokra, mert ezt a bezártságot nehezen bírom.”

Martin: „A hétköznapok a tanulással, főzéssel és az edzésekkel telnek, esténként pedig sorozatokat nézek vagy a playstation-ön játszok. Emellett végre van időm kicsit több figyelmet fordítani a nyújtásra is és gyakran jógázok, pilátesezek.”

2. Melyik az a mozgásforma amivel a legszívesebben foglalkozol a hagyományos edzések mellett?

Levi: „A focin kivűl bármilyen labdajáték jöhet! Amihez labda kell rossz nem lehet, fociban béna vagyok bocsi?. Szabadidőmben ha lehetne, szívesen mennék úszni. Mielőtt elkezdtem a kosarat versenyszerűen úsztam, ez néha kicsit hiányzik.”

Martin: „A testépítéssel foglalkozok a legtöbbet, jelenleg is minden nap erősítek.”

3. Melyik idei meccsen érezted azt, hogy egyszerűen megállíthatatlan volt a csapat?

Levi: „Egyértelműen a Veresegyháza elleni hazai meccsen. Az ultrák óriási hangulatot hoztak, elég szép számban jelentek meg. Ha az összes meccsre kijönnének, minden ellenfelünk félne belépni az E-be.

Martin: „Amikor az ultrák kijöttek szurkolni a meccsünkre a Veresegyháza ellen. Annak ellenére, hogy jó pár alapember hiányzott a csapatból, ez akkora löketet tudott adni amivel simán győzni tudtunk.

4. Van e valami kihívás vagy cél amit kitűztél magad elé, illetve mindenképp meg akarsz csinálni mostanság?

Levi: „Kimondott célt nem tűztem ki, Kovács Martin kollégámmal és személyi edzőmmel a karantén előtt gyakran látogattuk a konditermet. Most a lendület alábbhagyott, de igyekszem odafigyelni a testemre.”

Martin: „Igen, a karantén ideje alatt szeretnék lefutni egy maratont. A félmaraton már sikerült, de a teljes távra még edzenem kell. Ezen kívül az erősítésekkel szeretnék szintet tartani és a lehető legjobb formában visszatérni.” (Időközben viszont lefutotta a maratont. Innen is gratulálunk ehhez!) szerk.

Az a bizonyos 42km

5. Játszunk el a gondolattal, hogy egyszer csak kapsz egy üzenet amiben az áll, hogy egy szezon erejéig bármelyik NBA csapatban játszhatsz. Melyik lenne az és miért?

Levi: „Nincs most igy konkrét csapat akit mondanék, talán a Lakers. LeBron es AD párostól tanulhatna az ember biztosan. Én legalább is odaadnám érte a kezem. De ha nem is a Lakersbe, akkor egy olyan csapathoz ahol legalább olyan kaliberű veterán van, mint Vince Carter.”

Martin: „A New York Knicks lenne az és azért, hogy Félix Ákos csapattársamnak megmutathassam, hogy egyszer nem lesznek utolsók a ligában.”

+1. Ha választhatnál valamilyen szuperképességet, akkor melyik lenne az?

Levi: „Nem tudom, hogy szuperképesség-e, de jó lenne, ha lenne egy olyan képességem, amivel vissza lehet menni az időben. Sok hibát elkövettem a múltban, mindből tanultam, de ha visszamehetnék az időben valószínűleg az adott szituációkban máshogy döntenék.”

Martin: „Jó lenne ha tudnék repülni, mert utálok utazni és legalább tudnék zsákolni is..  😀

#stayhome #staysafe

Hajrá TFSE!