Kosárlabda Női NBI/A

Nincs mese, nyernünk kell!

Élvonalbeli női kosarasaink a rájátszás 2. fordulójának első mérkőzésén vereséget szenvedtek itthon a Vasas Akadémiától, de most alkalom nyílik kiköszörülni a csorbát!

Mint ismert, Hegedűs Péter együttese április 20-án vereséget szenvedett a Vasas Akadémiától a 2. forduló odavágóján. A folytatásra 24-én, szerda este 19:30-tól kerül sor Pasaréten és nem lesz könnyű dolga a mieinknek. Milos Pavlovic a győzelmet követően úgy értékelt, szeretnék hazai pályán kivívni a továbbjutást, de más jellegű összecsapásra számít.

Vezetőedzőnk csalódottan nyilatkozott a sajtótájékoztatón, de kiemelte, szerda este a győzelem a cél és mindent megtesznek azért, hogy sor kerüljön a mindent eldöntő harmadik küzdelemre szombaton. Nem táplál hiú reményeket, hiszen az alapszakaszban itthon 62-48-ra, míg idegenben 58-74-re sikerült nyerni.

Ahhoz, hogy Hegedűs Péter víziója valóra váljon, nincs mese, nyerni kell Pasaréten. Mivel a továbbjutás kérdése 2 győzelemig tart, ezen áll vagy bukik minden. Ha sikerül, akkor hazai pályán rendezhetjük meg a 3. meccset, de ha nem akkor a BEAC ellen játszunk a 7. helyért.

NB I. A – Elődöntő az 5-8. helyért – 2. mérkőzés (04.24. 19:30)
Vasas Akadémia – TFSE-MTK
Pasaréti Sportcentrum, Budapest
Játékvezetők: Nyilas István, Varga-Záray Katalin, Jankovics Viktor Zsolt

Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály