Férfi NBII Kosárlabda

Elsöprő hazai siker, csak tartson ki még egy kicsit a lendület!

NB II-es kosarasaink zsinórban ötödik győzelmüket aratták a rájátszásban, több mint 100 pontot dobtak itthon, de az igazán nagy kihívást a péntek tartogatja számukra!

Boros Zoltán csapata a Közgáz SC és DSK/A együttesét fogadta hétfő este. Az előrehozott összecsapáson az első félidőt követően nem is sejtettük, hogy mekkora győzelem van születőben. Az első negyedben 9, a másodikban még 5 ponttal nőtt a TFSE előny.

Majd a nagyszünet után, mintha az ellenfél vissza se jött volna a pályára, két negyed alatt szereztek összesen 16 pontot, míg a mieink 67-et. Olyan érzést keltett az emberben, amit látott, mintha a vendégjátékosok lélekben föladták volna 20 perc játék után a meccset és ezt talán a végeredmény tükrözi a leginkább.

Az összecsapás első félidejében az ellenfél játékosa, Hajdú Botond sérülést szenvedett, neki ezúton is jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk!

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 10. forduló
TFSE – Közgáz SC és DSK/A 108-43 (22-13,19-14,32-9,35-7)

Na de, most pénteken jön a vízválasztó a Ludovika ellen idegenben. Legutóbb 62-74-re kaptunk ki tőlük, de akkor fontos hiányzónk is akadt és most egy elsöprő diadal után, valamint Keresztesi Dáviddal kiegészülve már más lesz a leányzó fekvése.

Fontos lenne a győzelem is a 2. hely megőrzése érdekében, ugyanis a TF-BP U23 szorosan a nyomunkban halad mindössze 3 ponttal lemaradva és eggyel kevesebbet játszva. Reményeink szerint ezúttal sikerül győztesen kijönni az összecsapásból!

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 11. forduló
Honvéd Ludovika SE – TFSE (05.03. 20:30)
Ludovika Aréna, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ