Női NBI Női U21 (NBII) Röplabda

Izgalmas hétvége előtt

Az előttünk álló hétvégén több fronton is szoríthatunk a TFSE női röplabdacsapatainak. Ezúttal a felnőtt és az U21-es csapat mérkőzéseinek beharangozóit olvashatjátok.

Felnőtt női röplabdacsapatunk szimpatizánsai egy hete ilyenkor aggódhattak, mivel a legutóbbi mérkőzést megelőző tesztelés során az egyik játékos pozitív koronavírus tesztet produkált, így elmaradt a Székesfehérvár elleni meccs és kérdéssé vált a folytatás. Az eljárási protokoll szerint minden csapattag és stábtag újabb tesztnek vetette alá magát, melynek végén némiképp fellélegezhettünk: senki más nem kapott pozitív eredményt.

Ennek értelmében a csapat – az érintett játékos kivételével – folytathatta a munkát keddtől és készülhettek a szombati meccsnapra. Szombaton este 6 órától ugyanis a PTE-PEAC csapatát fogadják lányaink. Az aktuális ellenféllel január végén már találkozhattak Csépke Gábor tanítványai, akkor 0-3 arányú TFSE siker született. Azóta több fronton is nehézségek hátráltatták a lányokat, de ismerjük őket annyira, hogy ilyenkor még erősebbé válnak és közös erővel törnek újra győzelemre! Sérült és beteg játékosainknak ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk!

U21-es női röplabdacsapatunk 3. helyen zárta az alapszakasz küzdelmeit a Nyugat “B” csoportban, most pedig a rájátszás során egy nap alatt két mérkőzésen bizonyíthatnak Gyurászik Gábor tanítványai. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen vasárnap 13:30-tól, majd – közvetlenül ezt követően – 15:00-tól kell megmérkőzzenek a FATUM Nyíregyháza és a házigazda LINAMAR – BRSE csapatával. A nyírségi ellenfél 2. helyen zárt a saját csoportjában (Kelet “A”) az alapszakasz során, a békési lányok pedig hibátlanul nyerték a Keleti “B” csoportját. Csapatunk több, mostanra már az NBI-ben is pallérozódó tehetséggel vág neki a kelet-magyarországi túrának a minél jobb eredmény elérésének fejében.

Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!