Férfi BLSZ II Futsal Kosárlabda Labdarúgás Női ANB I Zöld Női NBI Női U21 (NBII) Röplabda

Vasárnapi beharangozók

Folytatva hétvégi beharangozóink sorát, a vasárnapi mérkőzések kerülnek ezúttal terítékre. Ezúttal négy mérkőzést játszanak TFSE-s hölgyek, míg az urak mindösszesen csak egyet. Nézzük őket időrendi sorrendben:

Elsőként női futsalosainkért szoríthatunk, akik vasárnap 12:30-tól idegenben lépnek pályára, a Szekszárdi FC otthonában. Lányaink a múlt hétig kiváló formának örvendhettek, veretlenek voltak 2021-ben a bajnokságban. Legutóbb becsúszott egy betli a Budaörs ellen hazai pályán, így második helyen állunk jelen pillanatban. Reméljük, hogy nem veszítette el lendületességét csapatunk és sikerrel jár a tolnai megyeszékhelyen. Az aktuális ellenfél a tabella utolsó helyén áll, 13 mérkőzésen 1 győzelmmel és 1 döntetlennel. A 2020/21-es kiírásban már kétszer találkoztunk velük: októberben 4-4 arányú döntetlen, januárban pedig 5-3-as TFSE siker született. Nagyon fontos lenne sikerrel távozni, hiszen a jelenlegi első helyezett DEAC és a harmadik helyen álló ASTRA egymással mérkőzik a hétvégi fordulóban, tehát egy győzelem esetén nevető harmadikként lehetne várni a hétvége rangadójának eredményét.

13:00-tól férfi labdarúgócsapatunk kerül a figyelem középpontjába, ugyanis 5. helyen álló srácaink a 13. helyen álló ÚBV csapatát fogadják hazai pályán. Srácaink egy győzelemmel akár még a dobogóra is feltornászhatják magukat, míg a vendégek a kieső zónától szeretnének minél távolabb kerülni. A felek még a tavalyi kiírásban találkoztak legutóbb, akkor 0-3 arányú TFSE sikernek örülhettünk. Reméljük most is hasonlóan szuper eredményeknek örülhetünk.

U21-es női röplabdacsapatunk 3. helyen zárta az alapszakasz küzdelmeit a Nyugat „B” csoportban, most pedig a rájátszás során egy nap alatt két mérkőzésen bizonyíthatnak Gyurászik Gábor tanítványai. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen vasárnap 13:30-tól, majd – közvetlenül ezt követően – 15:00-tól kell megmérkőzzenek a FATUM Nyíregyháza és a házigazda LINAMAR – BRSE csapatával. A nyírségi ellenfél 2. helyen zárt a saját csoportjában (Kelet „A”) az alapszakasz során, a békési lányok pedig hibátlanul nyerték a Keleti „B” csoportját. Csapatunk több, mostanra már az NBI-ben is pallérozódó tehetséggel vág neki a kelet-magyarországi túrának a minél jobb eredmény elérésének fejében.

A vasárnapi küzdelmeket 16 órától női kosárlabdával zárjuk. Az ANBI Zöld csoportját 13 győzelem – 2 vereség mutatóval vezető lányaink a 8. helyen álló Zsíros Akadémiát (7 GY – 8 V) fogadják hazai környezetben. A két csapat őszi mérkőzésén 2 pontos TFSE-MTK U23 siker született. Lányaink sorozatban tizenegy győzelemnél járnak, a vendég csapat pedig kettőnél. Két jó formában lévő csapat méri össze tehát erejét a Testnevelési Egyetem „E” termében, remélhetőleg TFSE kötődésű sikerrel!