Férfi NBII Futsal

Folytatódik az alapszakasz!

Férfi futsalcsapatunk a Magyar Kupa után a bajnoki küzdelmekkel folytatja a 2023-as évet, mégpedig az Asterix Érd gárdája ellen.

A Póta Balázs irányította alakulatunk egy szoros első játékrészt követően szenvedett papírforma vereséget a bomba erős Veszprém ellen, de fontos leszögezni emellett, hogy értékes tapasztalatok is párosultak ehhez az összecsapáshoz, amiket a bajnokság alatt lehet kamatoztatni.

Soron következő ellenfelünk a 9. helyen álló Asterix Érd lesz, amely együttes öt győzelmet és tíz vereséget tudhat a háta mögött. A papírforma eredmények mellett le kell szögezni, hogy mind az UTE-t, mind a Mad Dogs-t le tudták győzni, de példának okáért a Tolnától viszont kikaptak, így összességében maradhatott bennük hiányérzet.

Ami pedig a mieinket illeti, immáron nem veretlenként várhatjuk az aktuális bajnokit, hiszen a Nagykanizsa alaposan meglepett minket, de a vezetés így se csúszott ki a kezeink közül, mivel az üldözőink is botlottak. Ezek fényében feltétlenül komolyan kell vennünk az érdieket és minden energiánkat a precíz játékra összpontosítani, hogy aztán gond nélkül zsebelhessük be a három pontot!

Kezdés: 20:30

Helyszín: Elek Gyula Aréna

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!