Futsal Női NBI

A bajnoksággal folytatjuk!

Női futsalcsapatunk sikerrel vette az újév első akadályát, hiszen a Magyar Kupa 3. fordulójának első összecsapásán magabiztos győzelmet aratott a Gyulai Amazonok ellen. A mai nap pedig a bajnokságot illetően is kezdetét veszi 2023!

Az óévre – és leginkább annak a végéré – visszatekintve lehet némi hiányérzetünk, hiszen mind a Tolna, mind a DEAC ellen benne volt a pakliban a pontszerzés, ez azonban nem valósult végül meg, így lépéshátrányba kerültünk e két gárdához képest. Viszont hozzá kell tenni azt is, hogy egy gólzáporos sikerrel zártuk 2022-t és valami hasonlóban gondolkodunk most is, az év első bajnokiján.

Soron következő ellenfelünk a DVTK lesz, amely alakulat mindössze három pont birtokában áll a tabella utolsó helyén. Az a három pont azonban igen nagy meglepetésre jött össze, mivel felül tudták múlni a csepelieket, de nem ez volt az egyetlen, ahol kellemetlen ellenfélnek bizonyultak a diósgyőriek. Decemberben a Tolna otthonában alig egy percre voltak a pontszerzéstől, emellett az UTE is csak nagy nehezen tudott túljutni rajtuk a két fél első viadalán.

Tehát összességében elmondható, hogy meglepetésre esélyes riválissal kell szembenéznünk, de ha érvényre tudjuk juttatni a kvalitásbeli különbségeket, akkor nem lehet gond!

Kezdés: 20:30

Helyszín: Vasas-Sterbinszky Amália Sportcsarnok

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!