Férfi NBII Kézilabda

Férfias küzdelem

Február 15-én férfi csapatunk Százhalombattára látogatott, ahol egy nehéz idegenbeli mérkőzés várt a srácokra. Ősszel sajnos simán kikaptunk tőlük, így fűtötte a srácokat a revans.

Az első játékrész nagyon szoros csatát hozott, nem tudott egyik együttes sem ellépni a másiktól. A szünetre 15:14-es hazai vezetéssel vonulhattak a felek.

A második játékrész szintén fej-fej melletti haladást hozott, ez a különbség nem módosult, a mérkőzés legvégére azonban döntetlennel érkezetek a felek. 20 másodperccel a lefújás előtt 29:29-es állásnál 7 métereshez jutottunk, ezzel megnyílt az egyenes út a győzelem felé. Azonban egy hibás zsűri döntés következtében – miszerint a versenybíró előbb engedte vissza a kiállított játékosunkat – a bírók elvették tőlünk a hétméterest és a hazaiaknak adták a labdát, akik sajnos éltek a lehetőséggel, így 30:29-es vereséget szenvedtünk.

A mérkőzés azonban óvás alatt áll, hiszen teljesen jogtalanul, a saját hibánkon kívül kerültünk hátrányos helyzetbe. A srácok a heroikus küzdelemben mutatott férfias helytállásért minimum egy, ha nem 2 pontot, azaz győzelmet érdemeltek volna. Az óvás eredményéről mindenképpen beszámolunk, amint döntés születik az MKSZ részéről.

Folytatás február 22-én hazai környezetben a VS Tököl ellenében 16 órai kezdettel. Ismét hangsúlyozzuk, hogy kettős mérkőzést rendezünk a Zágrábi utcában, az urak mérkőzését a hölgyeké követi 18 órától, akik az Inárcs-Örkényt fogadják.

Minden kedves szurkolót szívesen látunk, teremtsünk remek hangulatot a SOTE csarnokban.

Hajrá TFSE!