Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Dupla Bajnoki

Február 22-én dupla mérkőzést láthatott a Zágrábi utcai SOTE csarnok közönsége, 16 órától az urak fogadták a VSK Tököl együttesét, majd rögtön ezt követően a hölgyek látták vendégül az Inárcs-Örkény csapatát.

Haladjunk tehát kronológiai sorrendben, a srácok jól kezdték a mérkőzést, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és 7-4-re elhúztunk. Ezt követően a vendégek összekapták magukat, 8 gólt szereztek egymás után, és sikerült tartaniuk a 4 gólos különbséget a szünetre, így 13-17 volt oda.

A második játékrész sem alakult sokkal jobban számunkra, ugyanis a különbség csak nőtt, igaz több szép bejátszást követően Galbos Kristóf 5 gólig jutott beállóból, Ujvári Bence is tett hatot a közösbe, de sajnos ez ma kevés volt a sikerhez, a lefújáskor 32-41-et mutatott az eredményjelző.

A következő fordulóban március 1-én szintén hazai pályán a PLER-Budapest csapata ellen lépünk pályára.

Azonnal folytatódott a program, a lányok már kezdtek is szinte azonnal. Az első 30 perc elég döcögős volt, ez látszott is az eredményen, 15-18-al vonulhattak pihenni a felek.

Azonban a csajoknak sikerült újítani, jót tett a rövid pihenő, valamint a kapus csere, Lázár Evelin nagyot alakított, rengeteg parádés védéssel segített, elöl hatalmas átlövés gólokat láthattunk Gyömörey Viktóriától, szám szerint 8 alkalommal volt eredményes, szélről pedig Szijártó Helga jeleskedett, ő hétszer volt eredményes.

Végig kontrolláltuk a második félidőt, és 34-31-es győzelmet, ezzel 2 pontot tudhattunk magunkénak. Ezzel előre is léptünk a tabellán, jelenleg a 8. helyen állunk, de az előttünk álló Cegléddel megegyező pontszámmal.

Folytatás Érden február 27-én este 19:30-kor.

Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!