Férfi NBII Férfi U21 (NBII) Röplabda

Férfi röplabda körkép!

Férfi röplabdásaink a hétvégén tovább folytatják bajnoki szereplésüket. Mindkét alakulatunk az NBII-ben szerepel (különböző csoportban), ahol felnőtt csapatunk győzelemmel, míg az U21-esek vereséggel indították az idényt.

Az U21-es gárda a PTE PEAC-ot fogadja hazai pályán, akik az első körben tartalékos kerettel, magabiztos 3–0-val múlták felül a SZoESE-t. Sajnos a mieinknek nem jött össze a győzelem, csupán egy szettben tudtuk valamelyest megnehezíteni ellenfelünk dolgát, de a pályán mutatott elszántság és lelkesedés még a javunkra válhat.

A nagyok a Kecskeméti RC U21 otthonába látogatnak a hétvége során. A kecskeméti fiatalok nagy meglepetésre egy igencsak fordulatos, ötszettes találkozón tudták két vállra fektetni a Kecskemét felnőtt alakulatát. Srácaink is győzelemmel hangoltak a következő fordulóra, a papírformát hozva, sima 3–0-val diadalmaskodtak az SZRSE ellen.

Az U21-esek október 10-én vasárnap 15:00-kor, a felnőtt csapat pedig szombaton 18:00-kor lép pályára!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

About the author

Fajcsák Balázs

1 Comment

Click here to post a comment
  • […] Férfi Röplabda NBII – U21 B csoport: Férfi felnőtt röpiseink győzelemmel kezdték meg az idényt. A második fordulóban a Kecskemét U21-es gárdája ellen lépnek pályára!Kezdés: Október 9., szombat: 18:00, Kecskemét […]