Futsal Heti menetrend Kosárlabda Röplabda

Hétvégi mérkőzéseink

Hétvégi mérkőzés szemle rovatunkban a soron következő TFSE érdekeltségű találkozókról olvashattok.

Október 9-10.

Női Futsal NB I: Női futsalosaink három fordulót követően továbbra is nyeretlenek. A következő körben a bajnoki címvédő látogat a Fáy utcába!
Kezdés: Október 9., szombat: 14:30, Budapest

Férfi Röplabda NBII – U21 B csoport: Férfi felnőtt röpiseink győzelemmel kezdték meg az idényt. A második fordulóban a Kecskemét U21-es gárdája ellen lépnek pályára!
Kezdés: Október 9., szombat: 18:00, Kecskemét

Női Kosárlabda NBI/A: Női kosarasaink a múlt héten elmaradt Cegléd elleni találkozó miatt jóval többet tudtak készülni a soron következő ellenfelükből, a KSC Szekszárdból. A tolnaiak eddig hibátlan mérleggel állnak, jó pontarányuknak köszönhetően pedig vezetik a tabellát. Nem lesz könnyű Magyar Biankáék dolga, de biztosak lehetünk benne, hogy a végsőkig küzdeni fognak!
Kezdés: Október 9., szombat: 18:00, Szekszárd

Férfi Röplabda NBII – U21 `A`csoport: U21-es röpiseink sajnos vereséggel indították az évadot, így itt a kiváló alkalom, az első pontok megszerzésére! A srácok hazai pályán fogadják a PTE PEAC gárdáját.
Kezdés: Október 10., vasárnap: 15:00, Budapest

Női Kosárlabda ANBI/Zöld: Zöld csoportos női kosarasaink vereséget szenvedtek a múlt heti első fordulóban, azonban mutatott játékuk ad némi okot a bizalomra a folytatást illetően. Kováts Gabi csapata a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia ellen javíthat!
Kezdés: Október 10., vasárnap: 16:00

Hajrá TFSE!!