Férfi NBII Kézilabda

Farkasszemet néztünk és vesztettünk!

NBII-es férfi kéziseink a Budai Farkasok otthonában léptek pályára. Nem volt könnyű helyzetben a csapat, hiszen nemrég történt edzőváltás és erősebb ellenféllel kellett megmérkőzniük. Végül igazolodótt a paírforma, így a fiúk vereséget szenvedtek a farkasodúban.

Jól kezdtük a találkozót, sőt nem csak a félidőben, de a végjáték kezdetéig is döntetlenre álltunk, majd jött a fordulópont és az utolsó szűk 10 percben átvette a kezdeményezést a hazai gárda. Sikerült több gólos előnyre szert tenni, amit sajnos nem sikerült behozni.

Ujvári Bence vezetőedző értékelője a találkozóról:
„Az első félidőben szépen játszottunk, minden úgy ment, ahogy terveztük. Minimalizáltuk a technikai hibák számát, amik eddig gondot jelentettek az egész csapatra nézve. A védekezéssel és a gyors lerohanással elégedett voltam. Ez kitartott az 51. percig, onnantól jöttek a hibák. A végjátékban nagyon rosszkor jöttek a kiállítások, fejben elfáradtunk és elment az ellenfél. Innentől már nem tudtuk ledolgozni a hátrányt. Büszke vagyok a csapatra, küzdöttek az utolsó percig, de ilyen a kézilabda, most a hazaiaknak jött ki jobban a lépés. Sokat tanultunk ebből a meccsből és így megyünk neki a következőnek!”

Forrás: MKSZ

Következő mérkőzésünket hazai környezetben játszuk a jelenleg 11. helyezett Dinaharszti MTK-val.