Férfi NBII Kézilabda

Új edző, új lehetőségek!

NBII-es férfi kézicsapatunk a Budai Farkasok otthonában lép pályára vasárnap (10.30.). A srácoknak nem lesz könnyű dolga, hiszen az ellenfél a 4. helyen áll a tabellán, emellett a héten edzőváltáson is átestünk! Keddtől korábbi játékosunk, Ujvári Bence vette kezébe a stafétát, aki egyetemünkön kézilabda edzői szakon végzett, jelenleg HK mesterképzésen vesz részt.

Foró: Borhi Mihály – TFSE

Fent említett riválisunkkal azonos mérleggel állunk. Mind a két csapatnak egyaránt 2 győzelem, 2 vereség és 1 döntetlen szerepel a neve mellett. Míg a mieink a legutóbbi fordulóban vereséget szenvedtek a listavezető Csepeltől, addig házigazdánk vendégként szerepelt a Kecskeméti TE otthonában, ahol 28-28-as döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Forrás: MKSZ

Izgalmas találkozó vár új edzőnkre, akit váratlan, de pozitív meglepetésként ért a lehetőség.
Ujvári Bence: „Nagyon hirtelen jött az edzőváltás, így nem állt sok idő rendelkezésre. Tudtunk játszani egy edzőmeccset, ami nem sikerült rosszul, de nyilván voltak hibák, leginkább védekezésben. A héten ezeket igyekeztünk kijavítani, hogy a hétvégi bajnokin jol tudjunk szerepelni. Volt egy videóelemzésünk, hogy mire kell majd külön készülnünk. Ha taktikailag fegyelmezetten tudunk játszani, kevés hibával, akkor jó eredményt fogunk tudni elérni és ez a cél!”

Budai Farkasok-Rév Group U23 – TFSE (10.30 17:00)
Tempo Kézilabda Csarnok, Budapest

Sok sikert srácok, sok sikert az új mesternek, hajrá TFSE!